Publikinformation inför MFF – FK Zalgiris

Publicerad 14 juli 2015 i Nyheter

På onsdag inleds resan mot Champions League när Malmö FF tar emot FK Zalgiris. Vi ber alla er som ska gå på matchen att läsa igenom informationen nedan för att ni ska få den bästa servicen.

Till årskortsinnehavare:

Mellan 25-26 juni hade alla årskortsinnhavare möjlighet att köpa sin plats till onsdagens kvalmatch. 

Om du nyttjade möjligheten att köpa den plats som är knutit till ditt kort i Allsvenskan, så ligger din biljett till onsdagens match på ditt årskort. Om du är årskortsinnehavare och inte nyttjade möjligheten att köpa din plats till onsdagens match ligger där ingen biljett på ditt årskort.

Kom i tid

Vi vet att det är många som har semester och som gärna dröjer sig kvar på sina sommaraktiviteter extra länge. Men som vanligt kommer det vara mycket folk i omlopp på Stadionområdet och vi ber er därför lämna sommarstugan eller stranden i tid för att komma in i tid på Swedbank Stadion. 

Sjung med under hela match

På Swedbank Stadion finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljud, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på en plats till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna.

Till sångarkivet.

Ståplats trots stolar

Då UEFA inte tillåter renodlad ståplats har våra supportrar i veckan monterat upp 3000 stolar på den norra läktaren för att göra den tillgänglig till våra kvalmatcher. Trots att det numera står stolar på den norra läktaren anses den fortfarande vara en ståplatsläktare.

Håll gångarna fria

För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria ifrån publik.

Gå till den plats som står på biljetten

Vi ber er att respektera att ni ser matchen ifrån den plats som står på er biljett/årskort. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen ifrån ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa.

Ta med kontanter

Notera att barområdet uppe på Supportertorget endast tar kontanter. Det kommer att komma en lösning längre fram där det kommer att vara möjligt att betala med mobilen – dock är denna lösning ej på plats utan kommer senare under säsongen.

Vi ses på Swedbank Stadion!

Ingen alkoholförsäljning

UEFA tillåter inte försäljning av alkohol och vi kommer därför inte kunna sälja öl eller vin på onsdagens match.

Ingen förfest

MFF Support kommer inte att anordna någon förfest innan matchen.

huvudpartners

officiella partners