Publikinformation inför MFF – FK Vardar

Publicerad 11 juli 2017 i Nyheter

Äntligen är det dags för Europaspel på Swedbank Stadion igen. Onsdagen den 12 juli klockan 19:00 tar vi emot FK Vardar på Swedbank Stadion i andra kvalomgången till Champions League. Här är information till dig som besöker matchen. 

Insläpp

Ingång A och B öppnar klockan 17:00. Insläppet till övriga sektioner öppnar 17:30. Till skillnad från allsvenska matcher kommer det inte att hållas en särskild förfest på Supportertorget och det kommer heller inte vara möjligt att passera mellan sitt- och ståplatssektionerna. Du som har biljett till andra sektioner än A och B kommer alltså inte att kunna gå in via insläppet på norra läktaren.

Ståplats trots stolar

Då UEFA inte tillåter renodlad ståplats har MFF-supportrar monterat upp 3000 stolar på den norra läktaren för att göra den tillgänglig till våra kvalmatcher. Trots att det numera står stolar på den norra läktaren anses den fortfarande vara en ståplatsläktare.

Ingen alkoholförsäljning

UEFA tillåter inte försäljning av alkohol och det kommer därför inte säljas öl eller vin på onsdagens match. O’Learys och tältbaren utanför ingång K har dock öppet som vanligt.

Kom tidigt

Vi uppmanar alltid publiken att komma i god tid till matchen för smidigare insläpp. Den här gången har MFF Support också gått ut med en uppmaning:

Inga avspärrningar bakom bortasektionen

Det kommer att vara möjligt att passera bakom gästande supportrars sektion utanför södra läktaren. Tänk på att det kan vara trångt på grund av byggarbetsplatsen vid träningsplanerna.

Sist men inte minst – tack för att du stöttar Malmö FF i den kanske viktigaste matchen hittills i år. Vi ser fram emot en fantastisk Europastämning och en tät match!

Malmö FF – FK Vardar
Onsdag 12 juli 19:00
Swedbank Stadion

Biljettköp

huvudpartners

officiella partners