Publikinformation inför MFF – Falkenbergs FF

Publicerad 23 september 2015 i Nyheter

Oktoberfest med MFF Support och Malmö FF

På med tyrolerhatten! MFF Support och Malmö FF bjuder in till Oktoberfest!

Klockan 17:30 sätter förfesten igång och för att få till en riktig oktoberfestkänsla dukar vi upp långbord på Supportertorget. Där serveras det tyskklingande mat och dryck till paketpriser: 

Till det krävs det givetvis också rätt musik. På scenen kommer därför orkestern Rupert Knödl und seine original GulaschBarone hålla oss sällskap med stämningsladdade melodier. Det utlovas allt från glada marscher till käck schlager och bandet spelar en hel timme med start 17:30.

Stadion är öppen, så alla besökare är välkomna att njuta av stämningen på Supportertorget. Efter förfesten börjar festen på läktarna och plan klockan 19:00. Ta med dig sångrösten ut på läktaren.

Insamling till MT96:s tifofond

Inför matchen mot IF Elfsborg anordnade MFF Tifosi 96 ett stort flaggtifo på den norra läktaren. Innan onsdagens match mot Falkenbergs FF kommer MT96 att anordna en insamling till tifofonden för att finansiera framtida tifo.

”Inför en stundande slutspurt i allsvenskan och europaspel kommer vi att samla in pengar till tifofonden innan matchen mot Falkenberg. Kan du av någon anledning inte närvara går det utmärkt att skänka via Swish till nummer 0709-112 092 eller sätta in på vårt bank-giro 223-2213.

Framåt Malmö – Mot Europa!

/MFF Tifosi 96″

Så kommer du till förfesten 

Lättast är att gå in via ingång A eller B och om du är sittplatsbesökare kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via utsidan, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Sittplatsbesöktare kan även gå andra hållet om de önskar att besöka Supportertorget innan, eller under, matchen. 

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B. 

Sjung med under hela matchen 

På Swedbank Stadion finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljudd, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på en plats till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna. 

Till sångarkivet. 

Begränsad kapacitet på den norra ståplatsläktaren 

I och med att stolar är monterade på ståplatsläktaren kommer kapaciteten där att vara begränsad till 4000 platser. 

Håll gångarna fria 

För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria ifrån publik. Gå till den plats som står på biljetten Vi ber er att respektera att ni ser matchen ifrån den plats som står på er biljett/årskort. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen ifrån ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa. 

Ta med kontanter 

Notera att barområdet uppe på Supportertorget endast tar kontanter. Det kommer att komma en lösning längre fram där det kommer att vara möjligt att betala med mobilen – dock är denna lösning ej på plats utan kommer senare under säsongen. 

Malmö FF – Falkenbergs FF
Swedbank Stadion 
Onsdag 23/9 klockan 19.00

Biljetter finns på ticnet.se

Vi ses på Swedbank Stadion! 

huvudpartners

officiella partners