Publikinformation inför MFF – BK Häcken

Publicerad 29 april 2016 i Nyheter

Det går snabbt mellan matcherna och redan på söndag är det äntligen dags för hemmamatch då Malmö FF tar emot BK Häcken. Kom i god tid och ladda upp med MFF Supports förfest på Supportertorget eller ta er till området bakom familjeläktaren på den södra kortsidan där vi kommer att bygga upp ett stort aktivitetsområde med bland annat en 56 meter lång uppblåsbar hinderbana, fotbollsprickskytte, en tio meter hög rutschkana och mycket mer. Avsluta helgen på bästa sätt – på Swedbank Stadion!MFF Support fixar förfest på Supportertorget
DJ: MRTN 
MRTN är ett välkänt namn på DJ & klubbscenen i Sverige. Senaste åren har han spelat på de flesta ställen runtom i landet, samt på festivaler som Roskilde, Way Out West, Emmaboda och Malmöfestivalen, för att nämna några. Han har delat scen med storheter som Justice, Skrillex, Erol Alkan, Yelle m fl samt spelat på Eliason Merit Award i Los Angeles tillsammans med Rebecca & Fiona. Dessutom MFF i hans ♥ alltid, han grundade tifo-rörelsen i Malmö och är inställd på inget annat än peppigaste förfesten och tre poäng!


Live: VIVI

Malmö-sångerskan må vara en ny debutant, men hon är inte främmande till musiken. Influerad av både blues och soul, Vivi fick upp intresset redan som treåring. Fanns där inga riktiga instrument i huset, var det inga problem. Vem behöver ett trumset när du har stekpannor och kastruller i köket?

Sverige har inte haft en R&B artist att skryta om på många år. Det är snart påväg att ändras med Vivis kommande debutalbum!

Som alltid när MFF Support bjuder in på förfest på Supportertorget så är alla välkomna att njuta av musiken. Det finns alltid mat och dryck till försäljning. Passa också på att köpa din plats på våra bussar till nästa bortamatch och MFF Support-merch!

15:30 Grindarna till Supportertorget öppnar 
16:00 Kör MRTNkör igång
ca17:00 Vivi spelar live 

Familjedag med aktivitetsområde
Inför matchen kommer vi att bygga upp ett stort aktivitetsområde utanför den södra läktaren där det bland annat kommer att finnas en 56 meter lång uppblåsbar hinderbana, fotbollsprickskytte, en tio meter hög rutschkana och mycket mer. Dessutom har vi tagit fram ett biljettpaket till matchen där ni kan gå antingen två barn och två vuxna, eller tre barn och en vuxen för 300 kronor.

Läs mer om aktiviteterna bakom familjeläktaren.

BiljettKöp

Så kommer du till Supportertorget
För att komma till Supportertorget och förfesten är det lättast att gå in via ingång A eller B på den norra kortsidan – detta kan alla göra, oavsett vilken sektion som står på din biljett. Sittplatsbesökare kan även gå in via ingångarna L, K, J, D & C för att sedan, uppe på läktarplan, röra sig mot Supportertorget via grindarna som skiljer långsidorna mot den norra kortsidan. Om du som sittplatsbesökare väljer denna väg kommer ni att bli visiterade när ni går in på Supportertorget och när ni sedan ska gå tillbaka åt andra hållet behöver ni bara visa upp er matchbiljett eller ert årskort – detta gäller under hela matchen och i halvtid.

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B.

Så går du som sittplatsbesökare ifrån Supportertorget till din plats
När du som sittplatsbesökare på Swedbank Stadions nedre etage eller sektionerna 09, 08, 30 och 29 sedan ska röra dig mot din plats kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via Swedbank Stadions utsida, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Om du sitter på Swedbank Stadions övre etage måste du gå till en utgång och scanna ut dig själv och din biljett för att sedan gå via Swedbank Stadions utsida till den ingång som står på din biljett där du scannar in dig själv igen.

Nät på kortsidorna
På grund av förekomst av inkastade föremål kommer det att finnas nät framför Swedbank Stadions norra kortsida. Nätet kommer att vara fäst i marken framför fonden.

Sjung med under hela matchen

På Swedbank Stadion finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljudd, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på en plats till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna.

Till sångarkivet.

Gratis matchprogram

Hämta ditt kostnadsfria exemplar av Avspark i tidningsställen som nu finns placerade vid varje ingång.

Kiosker

Det finns alltid en kiosk per sida öppen efter halvtidspausen. Alla kiosker på Swedbank Stadion tar kort men tänk på att servicen går snabbare vid betalning med kontanter.

Håll gångarna fria

För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria ifrån publik. Gå till den plats som står på biljetten Vi ber er att respektera att ni ser matchen ifrån den plats som står på er biljett/årskort. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen ifrån ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa.

Åk med Skånetrafiken till matchen

I samarbete med Skånetrafiken är vi glada att meddela att Busslinje 84 återinförs. Linjen har fem grenar som startar i Klagshamn, Lindängen, Riseberga, Segevång och Västra hamnen. De fem linjerna strålar samman vid Swedbank Stadion. Läs mer här.

Malmö FF – BK Häcken

Söndagen den 1 maj kl 17:30
Köp biljetter på Ticketmaster för att säkra din plats direkt. Du kan även köpa biljetter i biljettluckorna vid ingång 51 vid det nordöstra hörnet av Swedbank Stadion (mot Kulan) som öppnar tre timmar innan match. Biljettluckorna vid ingång 23 vid det nordvästra hörnet av Swedbank Stadion kommer inte att sälja biljetter utan fungerar som serviceluckor.

huvudpartners

officiella partners