Publikinformation inför MFF – Besiktas JK

Publicerad 02 oktober 2018 i Nyheter

Den första hemmamatchen i gruppspelet i UEFA Europa League närmar sig. Här är viktig information inför ditt besök på Stadion!

Malmö FF – Besiktas JK
Torsdag 4 oktober 21:00
Stadion
Biljettinformation 

Insläpp och yttre avgränsningar

Till torsdagens match kommer det att finnas en yttre avgränsning på Stadionområdet. Planera din väg till Stadion och välj den yttre passagen som är närmast ingången som står på din biljett.

Insläppet till Supportertorget (A & B) öppnar 19:00 och till övriga sektioner klockan 19:30. Kom i god tid då det finns risk för köbildning på grund av den yttre avgränsningen!

Det kommer ej vara möjligt att ta sig från sittplats till Supportertorget, utöver hörnbaren vid östra sidan som åskådare på nedre etage östra och Roys hörna har tillgång till.

Begränsade parkeringsmöjligheter

En stor del av parkeringen vid Kulan kommer att vara avstängd. Välj om möjligt annat transportmedel till Stadion och var annars ute i god tid.

Flaggor och banderoller

Flaggor och banderoller som går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som stötande mot personer eller organisationer, är inte tillåtna att ta med in. Förutom den regionala och nationella flaggan som kan kopplas till hemmalaget, är det heller inte tillåtet att medta övriga regionala eller nationella flaggor.

Banderollplatser

Det är förbjudet att hänga banderoller så att de täcker skyltarna som placerats av UEFA på övre etage. På nedre etage är MFF:s ordinarie reklamplatser övertäckta och där går det bra att hänga banderoller.

Håll gångarna fria

För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria från publik.

Ingen bortasektion

Besiktas JK har uppmanat Malmö FF att inte sälja biljetter till bortasupportrar. Det finns därför ingen bortasektion till denna match och åskådare som med klädesplagg eller andra attiraljer identifieras som Besiktas-supportrar kommer inte att få tillträde till matchen, även om de skulle ha biljett.

ÖNEMLİ DUYURU

Beşiktaş JK, Malmö’de oynayacağı  maç için Malmö FF´den kendi seyircilerine bilet satılmamasını istemiştir. Bundan dolayı, stadyumda misafir takım tribünü olmayacaktır.

Beşiktaş forma veya aksesuarları  taşıyan taraftarlar, maç biletleri olsa dahi, stadyuma alınmayacaktır.Saygılarımızla.
Malmö FF

huvudpartners

officiella partners