Publikinformation inför MFF – AIK

Publicerad 26 oktober 2021 i Herr,Nyheter

Storpublik väntas på onsdagskväll när AIK gästar Eleda Stadion. Här är viktig information till dig som har biljett till matchen.

Malmö FF – AIK
Onsdag 27 oktober 19:00
Eleda Stadion

I skrivande stund finns endast ett fåtal singelbiljetter kvar.

Tillsammans för svensk fotboll
Till hemmamatchen mot AIK lanserar MFF Familjen en T-shirt för att belysa en fråga av högsta vikt. Malmö FF har tidigare tydliggjort föreningens ståndpunkt i frågan om villkorstrappan och vid inmatchen kommer även spelarna i Malmö FF att manifestera föreningens position genom att bära tröjan ”Rädda svensk fotboll”. T-shirten kommer säljas utanför stadion (bredvid ingång A) och kostar 150 kr. Allt överskott går tillbaka till kampen mot villkorstrappan.

Tillsammans arbetar vi för svensk fotbolls framtid!

Förfest på Ståplatstorget
Det finns serveringsställen över hela Eleda Stadion, där du kan köpa något att äta och dricka både innan och under match.

På Ståplatstorget är det förfest med MFF Support och DJ Ebba Sigeback står vid skivspelaren. Här är det perfekta stället att komma i stämning 17:00 om du har biljett eller årskort till ståplats.

Ståplatssektionen är slutsåld och vi vill säkerställa att alla som har biljett dit kommer in på läktaren. Därför kommer Ståplatstorget tyvärr inte vara tillgängligt för dig som har biljett till andra sektioner. Du som har plats på långsidorna kommer att kunna ladda upp i hörnbarerna på respektive sida av Ståplatstorget.

Insläpp
Eleda Stadion öppnar 90 minuter före avspark. Vid entrén visar man upp sitt årskort, eller aktuell matchbiljett. Biljetten skriver du ut eller tar med digitalt.

Passagen mellan sittplats och ståplats kommer att vara stängd. Det betyder att de MFF:are med biljetter på sittplats inte har möjlighet att gå in på Supportertorget innan och under matchen.

Avspärrningar vid södra läktaren
Då vi väntar ett större bortafölje kommer det att finnas avspärrningar utanför den södra läktaren. Detta gör att det inte går att röra sig bakom den södra kortsidan mellan Eleda Stadion och Stadiongatan. Om du kommer från västra sidan kan ingång 35 nyttjas för att komma upp till övre etage.

Kom i god tid
Eftersom matchen förväntas dra storpublik kan insläppet komma att ta längre tid än vid tidigare matcher i år. Planera din resa till Stadion och kom i god tid för att minska köer.

Ladda upp på Erics
Kom i stämning inför matchen på Erics Bar & Restaurang. Erics öppnar två timmar innan avspark men är däremot fullbokat för matgäster.

Vi ber att att fortsätta följa folkhälsomyndighetens allmänna råd
Du som inte är fullvaccinerad mot covid-19 bör ta särskild hänsyn till personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Du bör vidta försiktighetsåtgärder för att undvika att du själv blir smittad och för att undvika spridning av covid-19. Du bör därför, när det är möjligt:

  1. hålla avstånd till andra människor, och
  2. särskilt undvika nära kontakter med personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre.

huvudpartners

officiella partners