Publikinformation inför MFF – AIK

Publicerad 27 oktober 2019 i Nyheter

Sista allsvenska hemmamatchen spelas på måndag mot AIK. Här är all viktig information till dig som ska se matchen på Stadion.

INSLÄPP

Supportertorget (A & B) öppnar klockan 17:00 och övriga sektioner öppnar klockan 17:30. Passagen mellan sittplats och ståplats kommer att vara stängd. Det betyder att MFF:are med biljetter på sittplats inte har möjlighet att gå in på Supportertorget innan och under matchen.

Inpassering sker via vändkors som finns vid samtliga ingångar. Det finns personal till hjälp vid varje entré. För att insläppet ska gå så smidigt som möjligt ber vi er notera att streckkoden på din biljett eller ditt årskort inte är skadad utan enkelt kan läsas av i systemet. Om du har biljetten i din mobiltelefon vill vi att din skärm är upplyst och att hela streckkoden är synlig.

I enlighet med tillståndet kommer samtliga väskor som tas in på Stadion att kontrolleras.

KOM I TID!

Eftersom matchen förväntas dra storpublik kan insläppet komma att ta längre tid än vid tidigare matcher i år. Planera din resa till Stadion och kom i god tid för att minska köer.

SÖDRA LÄKTAREN – NÄT OCH AVSPÄRRNINGAR

Till matchen kommer det att vara avspärrningar utanför gästande sektion på den södra läktaren, vilket innebär begränsad framkomlighet. Ska du ta dig runt Stadion rekommenderar vi att gå via Stadiontorget utanför norra läktaren.

Av säkerhetsskäl kommer det att finnas nät framför den södra läktaren. Till matchen mot AIK kommer det inte finnas något nät framför den norra läktaren.

Riktlinjer från polisen angående maskeringsflaggor

Polismyndigheten och Malmö FF vill förtydliga att tygstycken som tidigare har använts för att dölja maskering inte är tillåtet på Stadion.

FÖRFEST PÅ SUPPORTERTORGET

Som vanligt arrangerar MFF Support förfest innan matchen. iMak har stått bakom bokningar som Ozzy och Jonathan Johansson till Ståplatstorget. Nu tar de själva med sig skivor och usb-minnen för att bjuda på urskånsk musik och rapmixbonanza av raphits och allt däremellan. Tänk Clash, Kelis, Hasse, Cherrie, Rasmus och Dusty liksom. Öppnar två timmar innan matchstart. Läs mer här.

LADDA UPP PÅ ERICS

Alla himmelsblå är välkomna att ladda upp inför matchen på Erics Bar & Restaurang. Det serveras matchbuffé och god dryck från klockan 16:30 på måndag. Välkommen!

KONTANTFRITT

Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

huvudpartners

officiella partners