Publikinformation inför MFF – AGF

Publicerad 03 juli 2016 i Nyheter

Det är fritt inträde till morgondagens träningsmatch mot AGF på Swedbank Stadion. Avspark är klockan 17:00 och vi öppnar en timme innan, klockan 16:00. Här är allt du behöver veta som besökare inför träningsmatchen mot AGF. 

Ingångar
Insläpp kommer att ske via ingång A och L och det är öppet på ståplats och nedre Östra etage. Fri entré och fri placering. Stadion öppnar klockan 16:00.

Kiosker
Observera att barerna på Supportertorget inte har öppet som vanligt utan kioskerna kommer att ha öppet med ordinarie sortiment. Alla kiosker på Swedbank Stadion tar kort men tänk på att servicen går snabbare vid betalning med kontanter.

Matchprogram
Vårt kostnadsfria matchprogram Avspark kommer att finnas i tidningsställen vid ingång A och L.

För bortasupportrar
För bortasupportrar gäller ingång E, även där med fri entré och fri placering. Det finns tillgång till kiosker i anslutning till bortasektionen.

Åk med Skånetrafiken till matchen

I samarbete med Skånetrafiken är vi glada att meddela att Busslinje 84 återinförs. Linjen har fem grenar som startar i Klagshamn, Lindängen, Riseberga, Segevång och Västra hamnen. De fem linjerna strålar samman vid Swedbank Stadion. Läs mer här. 

Malmö FF – AGF
Swedbank Stadio
Måndagen den 4 juli klockan 17:00

huvudpartners

officiella partners