Publikinformation inför matchen

Publicerad 11 april 2011

Biljettförsäljningen närmar sig 15 000 bokade biljetter så en publiksiffra upp mot 18 000 ikväll är inte omöjlig. Den festliga inramningen från i höstas verkar hålla i sig och vi hoppas att vädret fortsätter visa sig från sin bästa sida. Här följer lite information inför kvällens match. Bland annat kommer det att finnas en speciell årskortslucka bredvid de ordinarie biljettluckorna. Här är alla med frågor gällande sina årskort välkomna.

Biljettluckor
Idag kommer det att finnas åtta biljettluckor öppna. Fyra sittplatsluckor på nordöstra sidan av Swedbank Stadion(bredvid VIP-entré 51) och fyra ståplatsluckor på gamla Malmö Stadion(mitt emot MFF Shopen)

Årskortslucka
För er med frågor om era årskort så finns det idag en separat årskortslucka på nordöstra sidan av Swedbank Stadion(bredvid VIP-entré 51)

Servicelucka
Om ert årskort eller biljett inte går att scanna så kommer du att hänvisas till serviceluckan på nordöstra sidan av Swedbank Stadion(bredvid VIP-entré 51)

Allmän flaggdag
Det är en tradition sedan många år att hemmapremiären är allmän flaggdag. Ta med din flagga till matchen. Har du ingen så passa på att sy och måla en under helgen eller köp en i MFF Shopen.

Premiärmarsch
En annan tradition är att många supportrar väljer att marschera från Möllevångstorget till Swedbank Stadion. Marschen avgår 17.00. För er som inte går i marschen rekommenderar vi entré A eftersom deltagarna i marschen kommer att ledas till entré B

Matchens erbjudande
Vill man vara ordentligt klädd under året så kan man passa på att köpa både hemma- och reservmatchtröja för endast 1000 kronor. Klicka här för att komma till MFF Shopen på nätet

Läs matchprogrammet
Vårt matchprogram Avspark finns för nerladdning. Ladda ner Avspark Nr. 2 här.

Följ direktrapporteringen från matchen på everysport
Fotboll skall ses live men om man av någon anledning inte kan närvara så följer man matchen bäst på Everysports direktrapportering

Diskutera på Facebook
Vill man hålla sig uppdaterad och diskutera Malmö FF så kan man göra som över 26 000 andra himmelsblå nämligen följa oss på Facebook.