Publikinformation inför matchen mot GAIS

Publicerad 15 maj 2024 i Herr,Nyheter

Välkommen till torsdagens allsvenska hemmamatch mot GAIS!

Malmö FF – GAIS
Torsdag 16 maj 19:00
Eleda Stadion

BILJETTER

Ett fåtal biljetter kan finnas till försäljning på mff.ebiljett.nu.

FÖRBUD MOT VÄSKOR OCH PÅSAR

Till följd av beslut från Polismyndigheten är det förbjudet att ta in väskor eller påsar på matchen. Förbudet gäller oavsett storlek eller material. Undantag får göras av medicinska skäl, samt för dig som har behov av skötväska för små barn. Dessa väskor kommer att kontrolleras noggrant vid inpassering och får inte innehålla annat än det nödvändiga.

Det finns inte några förvaringsmöjligheter för väskor på Eleda Stadion.

Tillsammans med Redlocker kommer utvalda toaletter på Eleda Stadion vara försedda med mensskydd. Håll utkik efter Redlockers märkning på toalettdörrarna eller de röda skåpen. Blöjor finns tillgängliga i utvalda kiosker.

INSLÄPP

Ståplatstorget (A & B), samt VIP 23 & 7 öppnar 17:00. Övriga sektioner öppnar 17:30. Kom i god tid, minst en timme innan avspark, för bästa upplevelse.

MAT OCH DRYCK

Erics Bar & Restaurang slår upp portarna klockan 16:00.

Förfest med MFF Support från 17:00 på Ståplatstorget med dj Johan Olsén. Endast för dig som har biljett till ståplats.

Hörnan på den sydöstra sidan av Eleda Stadion öppnar klockan 16:00 och håller öppet till avspark.

Kiosker med mat, fika och dryck finns i anslutning till alla sektioner på hela arenan. Nytt för i år är vinbaren på västra långsidan som du som använder ingång C eller D kan besöka. I denna bar serveras cava, rött och vitt vin och det finns ståbord att samlas kring.

BESÖK MFF SHOPEN

MFF Shopen håller öppet innan och efter matchen. Vi kommer att möjliggöra uthämtning av köpta varor efter matchen, om du vill handla något du inte kan ta med dig in på läktaren. Välkommen in!

Jubilarer och månadens spelare/tränare

Efter uppvärmningen hyllar vi Sergio Peña och Sebastian Nanasi som båda nu uppnått 100 matcher i Malmö FF. Den senare uppmärksammas också för utmärkelsen Månadens spelare i april, tillsammans med Henrik Rydström som fick priset för Månadens tränare.

Manifestation mot rasism

I halvtidspausen välkomnar vi sjätteklassare från Malmö in på plan för en manifestation mot rasism. Under året har de arbetat med värdegrund och allas lika värde i projektet Grundskolefotboll mot rasismer, projektet som under över 10 år inkluderat 14 000 elever och pedagoger i Malmö stad.

DELA ÅRSKORT

Har du årskort men saknar möjlighet att komma på matchen? Då kan du ändå bidra till stämningen på plats genom att dela ditt årskort, läs hur det funkar här.

MITT MFF

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

VANLIGA FRÅGOR

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

huvudpartners

officiella partners