Publikinformation inför Malmö FF – Kalmar FF

Publicerad 10 juni 2021 i Herr,Nyheter

Lördagen den 12 juni klockan 15:00 spelar herrlaget träningsmatch på Heleneholms IP mot Kalmar FF. Här följer publikinformation inför matchen.

Med tanke på rådande pandemirestriktioner är kapaciteten på Heleneholms IP satt till 170 åskådare. Just nu utförs underhållsarbete och preparering av gräsmattan på Eleda Stadion inför sommarens och höstens intensiva spelschema. Av tillgängliga alternativ bedömdes Heleneholms IP som det bästa valet av spelplats för träningsmatchen.

Årskortsinnehavare gavs förtursmöjlighet till köp och samtliga biljetter är slut.

Varje besökare oavsett ålder måste uppvisa giltig matchbiljett. Malmö FF understryker vikten av att alla besökare följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Matchen sänds på MFF Play Premium
Saknar du biljett? Då kan du se matchen via Malmö FF:s playtjänst MFF Play Premium. Med abonnemang för 99 kr/mån får du ta del av allt innehåll, men du kan också köpa matchen separat för 79 kr. Matchen kommenteras av Björn Nilsson tillsammans med vår expert Saga Fredriksson.

Är du årskortsinnehavare, medlem eller partner ser du MFF Play Premium fritt till och med den 1 september. Du registrerar dig då via den erbjudandelänk som du mottagit via mail. Har du inte fått erbjudandelänk, vänligen kontakta biljett@mff.se.

Insläpp
Insläppet sker utanför den södra läktaren (se bild).

Vid entrén visar man upp sin biljett (mobilbiljett i AXS eller utskriven biljett) och blir då tilldelad en numrerad plats på södra läktaren på Heleneholms IP.

Heleneholms IP öppnar en timme innan avspark.

Toaletter (begränsat antal) finns i anslutning till sektionen.

Kiosker
Malmö FF har i samråd med Supporterhuset kommit överens om att erbjuda Heleneholms SK att sköta kioskförsäljningen i samband med matchen. Utbud med kaffe, kaka, grillat och dryck.

Vad ska jag tänka på under besöket på matchen?
För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande:

• Gå inte på matchen om du känner dig det minsta förkyld/sjuk. I det fall du insjuknar under pågående match måste du omgående lämna. För att underlätta eventuell smittspårning så måste personalen meddelas om vilken sektion och stol du satt på.
• Kom i god tid till arenan. Följ arrangörens anvisningar gällande insläpp.
• Håll ett tydligt avstånd till varandra i kön.
• Värna om personalens arbetsmiljö och tänk på att hålla social distansering.
• Planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls.
• Följ och respektera de avspärrningar som finns i och utanför arenan.
• Var noggrann med handhygien. Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten. Handsprit kommer att finnas på arenan.
• Hosta eller nys i armvecket.
• Undvik handskakningar och omfamningar.
• Hemgång efter matchslut sker enligt arrangörens anvisningar för att undvika folksamlingar/trängsel.
• Följ alltid arrangörens anvisningar gällande arrangemanget.

huvudpartners

officiella partners