Publikinformation inför Jönköpings Södra IF – MFF

Publicerad 30 mars 2016 i Nyheter

Lördagen den 2 april drar årets allsvenska igång då Malmö FF spelar hemma mot IFK Norrköping. Fyra dagar senare, den sjätte april, är det dags för årets första bortamatch i Allsvenskan då Malmö FF reser upp till Småland och Jönköping för match mot allsvenska nykomlingen Jönköpings Södra IF. Stadsparskvallen rymmer 6200 men hemmalaget har varit givmilda och gett oss 1800 biljetter på den ena kortsidan.

Biljett är bäst att köpa som förköpssbiljett via Jönköpings Södras-biljettsida där du antingen kan välja att skriva ut biljetten hemma, eller visa upp din biljett i din smartphone vid ingången. Vid biljettköp via internet behöver du skapa en användare och ett lösenord.

Du kan även köpa biljetter på plats på Stadsparksvallen, men risken finns att biljetterna tar slut eller att ta det blir långa köer.

BiljettKöp

Så tar du dig till Stadsparksvallen

Jönköpings Södras IF:s hemmaarena, Stadsparksvallen, ligger på adressen Skjutsarbacken och rymmer 6200 åskådare.

Om ni väljer att nyttja Jönköpings kollektivtrafik för att ta er till matchen ska ni välja buss nummer 2 märkt med “Hisingsängen” och hållplatsen ni ska kliva av vid heter Stadsparken. Resan ifrån stadskärnan tar cirka tio minuter. Största busshållplatsen är Juneporten och ligger vid O’learys på kartan.

Om ni kör till matchen bör ni tänka på att det endast finns ett fåtal parkeringsplatser, cirka 60 stycken, vid Stadsparksvallen.
Närmsta större parkering finns på Västra torget. Därifrån går man på cirka 20 minuter till Stadsparksvallen.

Om ni väljer att gå ifrån stadskärnan till arenan rekommenderas stråket som är utmärkt på kartan nedan.

Åk med MFF Support

För att undvika parkeringsproblematiken – och för att få en allmänt väldigt trevlig resa – rekommenderar vi er att resa med MFF Support till matchen. De anordnar bussar som kör till och från matchen och resorna kostar 229 kronor för medlemmar och 329 för icke medlemmar.

Läs mer om deras resor här.

huvudpartners

officiella partners