Publikinformation inför IF Elfsborg – MFF

Publicerad 14 april 2016 i Nyheter

På måndag har åter blivit dags att styra skutan mot textilstaden Borås för mötet IF Elfsborg – Malmö FF som de senaste åren har bjudit på bra fotboll och välfyllda läktaren. MFF-supportrarna har som vanligt blivit placerade på kortsidan vid namn Knallelandsläktaren.

Bortasektionen på Knallelandsläktaren till måndagens match är sektion K som är helt under tak. Vid sektion K finns två spärrar och vid sektion I/J ytterligare två spärrar för inpassering. Insläpp till arenan öppnas 60 minuter innan avspark. 

Biljetter:

IF Elfsborg använder sig av TransTicket 

Vuxen över 18 år: 150 kronor
Ungdom/Pensionär*: 100 kronor
(Ungdom, upp till 18 år och pensionär är om man är över 65 år). 

BiljettKöp

Ålderskontroll och visitering sker vid inpassering till Arenan. Tänk på att långa köer kan uppstå vid inpasseringen, så kom i god tid.

Om bortasektionen inte är slutsåld säljs kvarvarande biljetter i anslutning till entrén till Knallelandsläktaren på matchdagen, denna försäljning öppnar 60 minuter före avspark. Går att betala med kort och kontant. Det finns uttagsautomat i Knalleland som ligger på cirka 2 minuter gångavstånd från arenan. 

Supporterkort: Visas upp i insläppet och gäller för inpassering.

Handikapplatser: IF Elfsborg tillhandahåller rullstolsplatser för bortasupportrar. Maila i så god tid som möjligt biljetter@elfsborg.se för bokning av plats som är på Ålgårdsläktaren.

Resa till Borås: Du reser lättast till Borås genom att åka med MFF Support som anordnar bussresa för ett bra pris.

Samlingspub: Restaurang Brasseriet på Allégatan 21 i centrala Borås är vana att ta emot bortasupportrar. Det tar cirka 15 minuter att promenera ut till Borås Arena från Allégatan.

Banderoller: Räcket framför läktaren är 1.80 meter, bortasupportar är välkomna att hänga banderoller/flaggor framför hela bortsektionen.

Trafikinformation:

Bil: Om du kommer med bil från centrum, kör v 42 mot Trollhättan. Borås Arena ligger mitt i Knalleland ca 2 km från citykärnan. Parkering i Knallelandsområdet på östra sidan om Borås Arena och vid djurparken. 

Supporterbussar: På- och avlastning av resenärer sker i anslutning till insläppet på Knallelandsläktaren. 

Lokaltrafik: Från centrala Borås går lokalbuss 1 och 3 till Borås Arenas närhet. 

IF Elfsborg – Malmö FF
Borås Arena
Måndag 18/4 klockan 19.00

huvudpartners

officiella partners