Publikinformation inför GIF Sundsvall hemma

Publicerad 12 augusti 2022 i Herr,Nyheter

Ny hemmamatch i Allsvenskan väntar på söndag när vi tar emot GIF Sundsvall. Här är nyttig information till dig som ska se matchen på plats.

Malmö FF – GIF Sundsvall
Avspark 15:00

Som årskortsinnehavare kan det hända att man får förhinder att se en match och det är inte alltid man hinner lämna sitt årskort till en kompis. Nu kan du skicka vidare din plats digitalt och glädja en kompis samtidigt som du hjälper till att locka besökare till Eleda Stadion även när du själv inte kan komma.

Så här gör du:
– Logga in på ”Mina sidor” i AXS
– Under ”Aktiva årskort” klickar du på ”Skicka till en vän”
– Välj till vilken match det gäller och klicka på ”Skicka”
– Skriv in din väns namn, e-postadress och ett meddelande

Biljetten skickas nu till din vän och ditt årskort blir avaktiverat till den aktuella matchen.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Supportertorget (ingångarna A & B) öppnar klockan 13:00. Här är det förfest med MFF Support och DJ:s för dagen är Sivan och Noor. 

Supportertorget är inte tillgängligt för dig som har biljett till andra sektioner. Har du köpt biljett på långsidorna är hörnbarerna öppna på respektive sida av Supportertorget.

Insläppet till övriga sektioner öppnar 13:30. Det kommer att vara många åskådare, så se till att komma i god tid för att inte missa något av matchen.

UTESERVERINGEN HÖRNAN

Uteserveringen Hörnan mellan ingångarna H och J är öppen från 12:00 på söndag. Där finns dryck och mat i form av pokebowls, japanska burgare, tacos från El Tepeyac – och givetvis säljer Supporterhuset  sin berömda sremska.

MFF-SHOPEN

Shopen på Eleda Stadion kommer att vara öppen innan, under och efter matchen. Du kan gå in antingen via den vanliga entrén bredvid Erics bar och restaurang eller genom entrén vänster om ingång A. 

MITT MFF

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

ÖPPETTIDER HOS ERICS

Erics bar och restaurang öppnar tre timmar innan match och fortsätter vara öppen två timmar efter slutsignal. Läs mer här.

VANLIGA FRÅGOR

Svar på vanliga frågor gällande matchdagar kan du läsa här. 

huvudpartners

officiella partners