Publikinformation inför FC Zenit hemma

Publicerad 22 november 2021 i Herr,Nyheter

Det är dags för årets sista hemmamatch i UEFA Champions League. Här är det du behöver veta inför ditt besök.

Malmö FF – FC Zenit
Tisdag 23 november 21:00
Malmö New Stadium

Insläpp
Insläppet till Supportertorget (A & B), VIP-entréer och bortasektionen öppnar klockan 19:00. Övriga sektioner öppnar klockan 19:30.

Vid entrén visar du upp aktuell matchbiljett. Biljetten skriver du ut eller tar med digitalt. Du hittar biljetten om du loggar in på ditt konto på AXS. Om du har köpt ett biljettpaket (ej företagsbiljetter) använder du samma biljett som till matchen mot Chelsea.

Kom i god tid
För att inte riskera att missa något av matchen rekommenderar vi att du är på plats i god tid innan avspark. Kom gärna minst en timme innan matchen startar.

Förfest på Supportertorget
Ladda upp med förfest med MFF Support på Supportertorget! Som vanligt går det att köpa mat och dryck på flera olika serveringsställen på torget.

Passagen mellan sittplats och ståplats kommer att vara stängd. Det betyder att de MFF:are med biljetter på sittplats inte har möjlighet att gå in på Supportertorget innan och under matchen.

Avspärrningar vid södra läktaren
Det kommer att finnas avspärrningar utanför den södra läktaren. Detta gör att det inte går att röra sig bakom den södra kortsidan mellan Eleda Stadion och Stadiongatan. Om du kommer från västra sidan kan ingång 35 nyttjas för att komma upp till övre etage. Man kan inte gå in till Eleda Stadion via passagen mellan träningsplanerna på södra sidan.

Biljettservice
Biljettluckorna vid ingång 51 och 23 håller öppet från två timmar innan matchstart för dig som behöver hjälp. Biljetter säljs där och på https://mff.ebiljett.nu

Bortasupportrar endast på bortasektionen
Notera att alla sektioner förutom bortasektionen endast är för hemmasupportrar. Åskådare som med klädesplagg eller andra attiraljer identifieras som Zenit-supportrar kommer inte att få tillträde till hemmasektionerna.

Vi ber er att fortsätta följa folkhälsomyndighetens allmänna råd
Du som inte är fullvaccinerad mot covid-19 bör ta särskild hänsyn till personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Du bör vidta försiktighetsåtgärder för att undvika att du själv blir smittad och för att undvika spridning av covid-19. Du bör därför, när det är möjligt, hålla avstånd till andra människor och särskilt undvika nära kontakter med personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre.

Unik halsduk från matchen

En samlarhalsduk från mötet med Zenit i UEFA Champions League finns nu i MFF Shopen!

huvudpartners

officiella partners