Publikinformation inför den första kvalrundan

Publicerad 04 juli 2022 i Herr,Nyheter

På tisdag kväll kliver vi in i den första kvalrundan till UEFA Champions League. Här följer viktig information till dig som ska se matchen mot den isländska mästaren Vikingur Reykjavik, på plats.

Malmö FF – Vikingur Reykjavik
Tisdag 5 juli 19:00
Eleda Stadion

Vänligen notera att du som årskortsinnehavare behöver visa upp aktuell matchbiljett i samband med insläpp. Årskort gäller inte som biljett.

RESAN BÖRJAR HÄR

Du är med och avgör var den slutar.

Ladda upp på erics

Erics Bar och Restaurang har förlängt sina öppettider och håller nu öppet tre timmar innan avspark och stänger två timmar efter matchens slut! Njut av mat, dryck och gott sällskap inför matchen. På tisdagens matchmenyn står lasagne med pestokräm och italiensk sallad. Boka bord och säkra din plats, här.

Insläpp och Entréer

Supportertorget (ingångarna A & B) öppnar klockan 17:00. Här är det förfest med MFF Support och dj för kvällen är Gustav Bunse.

Supportertorget kommer inte vara tillgängligt för dig som har biljett till andra sektioner. Du som har plats på långsidorna kommer att kunna ladda upp i hörnbarerna på respektive sida av Supportertorget.

Insläppet till övriga sektioner öppnar 17:30. Det kommer att vara många åskådare på plats så kom i god tid om du inte vill riskera att missa något av matchen!

Köp biljett på plats

Biljettluckorna vid ingång 51 öppnar klockan 17:30. Där kan du även passa på att köpa biljett till lördagens hemmamatch mot Varbergs BoIS.

Vanliga frågor

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

huvudpartners

officiella partners