Publikinformation inför BK Häcken hemma

Publicerad 19 november 2021 i Herr,Nyheter

Lördagen den 20 november tar vi emot BK Häcken i årets näst sista hemmamatch i Allsvenskan. Här är allt du behöver veta inför ditt besök på Bengt Madsen Stadion!

Malmö FF – BK Häcken
Lördag 20 november 15:00
Bengt Madsen Stadion

Vi hedrar minnet av Bengt Madsen

Malmö FF:s hedersordförande Bengt Madsen gick bort i måndags. Han var bland mycket annat en av visionärerna bakom det som nu är Eleda Stadion och för att hedra hans minne heter det Bengt Madsen Stadion under lördagens match. Laget kommer att spela med sorgband och vi håller gemensamt en tyst minut innan avspark.

Damlaget hyllas i halvtid

För två veckor sedan säkrade vi avancemanget till Division 2. Flera av er var på plats på Malmö Stadion då, men nu får alla en chans att hylla laget för årets insatser.

Nygammal musik i halvtidspausen

Minns du hur det lät när Kernkraft 400 med Zombie Nation fick betongen på Malmö Stadion att gunga? På önskemål från MFF Support testar vi att byta ut ”Ingen himmel” mot technodängan i samband med att spelarna kommer tillbaka från pausvilan.

Insamling till MT96

Ge ditt bidrag till tifofonden! MT96 har insamling och tar emot både kontanter och Swish. Skicka ditt bidrag redan nu till 123 5923 123.

Förfest på Ståplatstorget

På Ståplatstorget är det förfest med MFF Support. Här är det perfekta stället att komma i stämning från klockan 13:00 om du har biljett eller årskort till ståplats.

Ståplatssektionen är slutsåld och vi vill säkerställa att alla som har biljett dit kommer in på läktaren. Därför kommer Ståplatstorget tyvärr inte vara tillgängligt för dig som har biljett till andra sektioner. Du som har plats på långsidorna kommer att kunna ladda upp i hörnbarerna på respektive sida av Ståplatstorget.

Insläpp

Ståplatstorget (A & B) öppnar klockan 13:00. Övriga sektioner klockan 13:30. Vid entrén visar man upp sitt årskort, eller aktuell matchbiljett. Biljetten skriver du ut eller tar med digitalt.

Vi rekommenderar att du kommer i god tid, minst en timme innan avspark.

Biljettservice

Biljettluckorna vid ingång 51 och 23 är öppna från klockan 13:00. Här kan du få hjälp eller i mån av plats köpa biljetter.

Följ Folkhälsomyndighetens allmänna råd

Du som inte är fullvaccinerad mot covid-19 bör ta särskild hänsyn till personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Du bör vidta försiktighetsåtgärder för att undvika att du själv blir smittad och för att undvika spridning av covid-19. Du bör därför, när det är möjligt:

  1. hålla avstånd till andra människor, och
  2. särskilt undvika nära kontakter med personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre.

huvudpartners

officiella partners