Publikinformation inför AFC Eskilstuna

Publicerad 30 juni 2017 i Nyheter

Lördagen den 1 juli klockan 16.00 tar vi emot AFC Eskilstuna på Swedbank Stadion. Här är bra information att känna till för dig som ska se matchen på plats.

Malmö FF – AFC Eskilstuna
Swedbank Stadion
Lördag 1 juli 16.00

Biljettköp

Familjedag
Inför matchen kommer MFF att arrangera familjedag med ett stort aktivitetsområde utanför Swedbank Stadions södra läktare. Aktivitetsområdet kommer bland annat att bestå av en hinderbana, prickskytte, en gladiatorarena och bungyrun. Utöver aktiviteterna kommer det att finnas snacks och dryck till försäljning på området samt ansiktsmålning såväl innanför som utanför aktivitetsområdet.

Området öppnar tre timmar innan matchstart, klockan 13.00, och är beläget mellan ingång J och K. För att ta del av alla aktiviteter finns ett aktivitetsband att köpa för 100 kronor.

Förfest med MFF Support på Supportertorget
För alla himmelsblåa som vill lyssna på bra musik, äta och dricka gott så arrangerar MFF Support förfest på Supportertorget som vanligt. Till matchen mot AFC Eskilstuna kommer DJ Anki och bandet Bäddat för Trubbel att stå för den musikaliska underhållningen.

14.00 Grindarna till Ståplatstorget öppnar 
14:30 DJ Anki och Bäddat för Trubbel spelar live
16:00 AVSPARK

Så kommer du till Supportertorget
För att komma till Supportertorget och förfesten är det lättast att gå in via ingång A eller B på den norra kortsidan – detta kan alla göra, oavsett vilken sektion som står på din biljett. Sittplatsbesökare kan även gå in via ingångarna L, K, J, D & C för att sedan, uppe på läktarplan, röra sig mot Supportertorget via grindarna som skiljer långsidorna mot den norra kortsidan. Om du som sittplatsbesökare väljer denna väg kommer ni att bli visiterade när ni går in på Supportertorget och när ni sedan ska gå tillbaka åt andra hållet behöver ni bara visa upp er matchbiljett eller ert årskort – detta gäller under hela matchen och i halvtid.

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B.

Så går du som sittplatsbesökare från Supportertorget till din plats
När du som sittplatsbesökare på Swedbank Stadions nedre etage eller sektionerna 09, 08, 30 och 29 sedan ska röra dig mot din plats kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via Swedbank Stadions utsida, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Om du sitter på Swedbank Stadions övre etage måste du gå till en utgång och scanna ut dig själv och din biljett för att sedan gå via Swedbank Stadions utsida till den ingång som står på din biljett där du scannar in dig själv igen.

Visa ditt stöd!
Spelarna gör sitt bästa på planen och det gäller att vi gör detsamma på läktaren. Ett sätt att stötta göra som tusentals andra MFF:are och klä sig i himmelsblått. Du hittar alla möjliga produkter i MFF Shopen på Swedbank Stadion som har öppet såväl innan som efter matchen. Du kan också besöka MFF Shopens hemsida där du finner 2017 års matchtröja, souvenirer och mycket annat.

För att bidra till stämningen på Swedbank Stadion ser vi gärna att du sjunger med i sångerna! Om du inte kan texterna har MFF Support ett bra sångarkiv.

Servering på Swedbank Stadion
Naturligtvis kan du köpa mat och dryck i flertalet kiosker och barer under ditt besök på Swedbank Stadion! Nytt för i år är att vi har utökat antalet serveringsplatser, bland annat med en ny tältbar vid ingång K. Läs mer här.

Åk med linje 84 till matchen
Skånetrafiken sätter in extra stadsbussar till Swedbank Stadion före och efter matchen. Linje 84 kör från Klagshamn, Västra hamnen, Riseberga, Lindängen och Segevång. Se tidtabell och linjekarta.

Övrig information

Fri rörelse i gångarna
Servicevärdar och annan personal måste kunna ta sig fram snabbt om någon skulle behöva hjälp. Därför är det viktigt att alla gångar hålls fria under match och att varje åskådare befinner sig på den plats som står på biljetten. Tack för att du respekterar detta!

Använd närliggande ingång
Tänk på att använda en ingång på Swedbank Stadion i nära anslutning till din biljettplats. Sitter du på östra sidan kan du som besökare inte gå in på västra sidan (och vice versa). Däremot kan alla besökare gå in via A eller B. Detta sker dels för att underlätta och få ett jämnt flöde runt arenan och dels med tanke på eventuella avspärrningar vid bortasektionen.

huvudpartners

officiella partners