Publikinfo till MFF – NK Domzale

Publicerad 31 juli 2019 i Nyheter

På torsdag fortsätter Europakvalet när NK Domzale gästar Stadion för returmatchen i kvalomgång två. Här är allt du behöver veta inför ditt besök på Stadion.

Malmö FF – NK Domzale
Torsdag 1 augusti 19:00
Stadion

KÖP BILJETT

Insläpp
Supportertorget (A & B) öppnar klockan 17:00 och övriga sektioner öppnar 17:30. Stadion är helt öppen under matchen, viket betyder fri passage från sittplats till Supportertorget.

Inpassering kommer att ske via nyinstallerade vändkors som finns vid alla ingångar. Det finns personal till hjälp vid varje entré men vi rekommenderar att vara på plats lite tidigare än vanligt då det är en nytt moment. För att insläppet skall gå så smidigt som möjligt ber vi er notera att streckkoden på din biljett eller årskort inte är skadad utan enkelt kan läsas av i systemet. Om du har biljetten i din mobiltelefon vill vi att din skärm är upplyst och att hela streckkoden är synlig.

Förfest på Supportertorget
MFF Support arrangerar som vanligt förfest på Supportertorget. Insläppet öppnar klockan 17:00 och en DJ kommer att vara på plats för att stå för musikunderhållningen.

Ladda upp på Erics
Kom i stämning inför matchen på Erics Bar & Restaurang! Det serveras thaibuffé i den bokningsbara delen och sedvanlig bistromeny i bardelen. Erics håller öppet mellan 11:30-22:00 under torsdagen.

Kontantfritt
Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

huvudpartners

officiella partners