Publikinfo till MFF – Kalmar FF

Publicerad 17 maj 2019 i Nyheter

På söndag är det dags för hemmamatch igen! Kalmar FF kommer på besök och här är allt du behöver veta inför ditt besök på Stadion.

Malmö FF – Kalmar FF
Söndag 19 maj 15:00
Stadion

KÖP BILJETT!

Insläpp
Supportertorget (A & B) öppnar klockan 13:00 och övriga sektioner öppnar klockan 13:30.

Familjedag på Stadion
På söndag är det familjedag på Stadion med ett stort aktivitetsområde utanför den södra läktaren. Där kommer det bland annat att finnas en 30 meter lång uppblåsbar hinderbana, fotbolls-prickskytte, hoppborg, kiosker och mycket mer. Området öppnar tre timmar innan matchstart och det finns lunch att köpa på plats! Läs mer här.

Förfest med MFF Support
Missa inte förfesten på Supportertorget! Där bjuds det på svängig housemusik med Carl Richter. Mer information hittar du på MFF Supports Facebookevenemang.

Ladda upp på Erics
Kom i stämning inför matchen på Erics Bar & Restaurang. Det serveras brunch från kl 12.00 för 149 kr. Barn upp till 12 år betalar 75 kr. Vi slår upp portarna klockan 12:00 och håller öppet till 18:00. Tänk på att bordsbokning till hemmamatcher ska göras senast två dagar innan matchdag.

Barer för båda hörnorna
En av barerna på västra långsidan flyttar tillfälligt ned till västra hörnet på Supportertorget för att kunna servera fler supportrar. Det blir alltså ett liknande upplägg som för Roys hörna på östra delen av Supportertorget.

Trafikstörningar i Stadionområdet
Notera att Lorensborgsrondellen kommer att vara avstängd för trafik på söndag. Även delar av Lorensborgsgatan, mellan Stadiongatan och John Ericssons väg, är avstängd. Vi rekommenderar därför att välja en annan resväg till Stadion.

Kontantfritt
Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

huvudpartners

officiella partners