Publikinfo till MFF – HSK Zrinjski

Publicerad 07 augusti 2019 i Nyheter

Vi är vidare i kvalet till UEFA Europa League och på torsdag väntar ett hemmamöte med HSK Zrinjski. Här är allt du behöver veta inför ditt besök på Stadion.

190401_publik_stadion

Malmö FF – HSK Zrinjski
Torsdag 8 augusti 19:00
Stadion

Köp biljetter här!

Insläpp
Supportertorget (A & B) öppnar klockan 17:00 och övriga sektioner öppnar 17:30. Eftersom den norra läktaren är slutsåld är passagen mellan sittplats och ståplats stängd. Det betyder också att de MFF:are med biljetter på sittplats inte har möjlighet att gå in på Supportertorget innan, under eller efter matchen.

Inpassering kommer att ske via nyinstallerade vändkors som finns vid alla ingångar. Det finns personal till hjälp vid varje entré men vi rekommenderar att vara på plats lite tidigare än vanligt då det är en nytt moment. För att insläppet skall gå så smidigt som möjligt ber vi er notera att streckkoden på din biljett eller årskort inte är skadad utan enkelt kan läsas av i systemet. Om du har biljetten i din mobiltelefon vill vi att din skärm är upplyst och att hela streckkoden är synlig.

Förfest på Supportertorget
MFF Support arrangerar som vanligt förfest på Supportertorget. Insläppet öppnar som vanligt klockan 17:00 och DJ:n Matilda Årestad kommer att spela hits från 80-talet, RnB och guilty pleasures! Läs mer på MFF Supports Facebooksida.

Ladda upp på Erics
Kom i stämning inför matchen på Erics Bar & Restaurang! Det serveras buffé i den bokningsbara delen och sedvanlig bistromeny i bardelen. Erics håller öppet mellan 16:00-22:00 under torsdagen.

Kontantfritt
Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

huvudpartners

officiella partners