Publikinfo till MFF – GIF Sundsvall

Publicerad 27 maj 2019 i Nyheter

190401_publik_stadion

På tisdag är det dags för vårens sista hemmamatch. GIF Sundsvall står för motståndet och här är allt du behöver veta inför ditt besök på Stadion.

Malmö FF – GIF Sundsvall
Tisdag 28 maj 19:00
Stadion

Köp biljett

Insläpp
Supportertorget (A & B) öppnar klockan 17:00 och övriga sektioner öppnar 17:30. Stadion är helt öppen under matchen, viket betyder fri passage mellan Supportertorget och sittplats.

Förfest med MFF Support
Missa inte förfesten på Supportertorget! Glitter&Bitter står för musiken och spelar en blandning av synthpop, disco och rock. Supportertorget får dessutom besök av Andreas Vindheim som kommer att intervjuas på scen! Mer information finns, som alltid, på MFF Supports Facebooksida.

Ladda upp på Erics
Kom i stämning inför matchen på Erics Bar & Restaurang! Det serveras buffé i den bokningsbara delen och sedvanlig bistromeny i bardelen och vi håller öppet mellan 11:30-22:00.

Barer för båda hörnorna
En av barerna på västra långsidan flyttar tillfälligt ned till västra hörnet på Supportertorget för att kunna servera fler supportrar. Det blir alltså ett liknande upplägg som för Roys hörna på östra delen av Supportertorget.

Kontantfritt
Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

GÅ PÅ MATCH

MFF SHOPEN

huvudpartners

officiella partners