Publikinfo inför MFF – Vidi FC

Publicerad 06 augusti 2018 i Nyheter

Det är dags för den tredje omgången i kvalet för Champions League. Här är allt du behöver veta inför ditt besök på Stadion!

Malmö FF – Vidi FC
Tisdag 7 augusti 19:15
Stadion
Köp biljett 

Insläpp
Supportertorget (ingång A & B) öppnar klockan 17:15. Insläppet till övriga sektioner öppnar klockan 17:45.

Eftersom Norra läktaren är slutsåld och UEFA-regler begränsar kapaciteten på sektionen till under det normala, kommer det inte att vara möjligt att komma in på Supportertorget om du har biljett till en annan sektion.

Servering
Det finns kiosker runt hela Stadion. Du som har biljett på Norra läktaren har tillgång till barer på Supportertorget. Om du har biljett på Roys hörna eller nedre etage på östra läktaren kommer du åt hörnbaren på Supportertorget. Du som finns på Bobs hörna eller nedre etage på västra läktaren har tillgång till barer i mitten av västra läktaren, nedre etage. Alla med biljett på klubbstolssektioner kan besöka Restaurang 1910 för att köpa drycker. Övriga sektioner har tyvärr inte tillgång till bar vid den här matchen.

Tillåtet att ta med flaska
På grund av värmen är det tillåtet att ta med plastmugg eller PET-flaska (max 0,5 l) utan kork, för påfyllnad av vatten på toaletterna.Har du frågor?
Ta kontakt med någon av våra servicevärdar på Stadion eller läs svar på vanliga frågor här.

huvudpartners

officiella partners