Publikinfo inför MFF – Sarpsborg 08 FF

Publicerad 07 november 2018 i Nyheter

Här är allt du behöver veta inför den andra hemmamatchen i UEFA Europa League!

Malmö FF – Sarpsborg 08 FF
Torsdag 8 november 18:55
Stadion
Köp biljett 

Insläpp
Insläppet till Supportertorget (A & B) öppnar 16:55 och till övriga sektioner klockan 17:25.

Det kommer ej vara möjligt att ta sig från sittplats till Supportertorget, utöver hörnbaren vid östra sidan som åskådare på nedre etage östra och Roys hörna har tillgång till.

Publik som har biljett till sittplats kan inte komma in via ingång A & B.

Avspärrningar bakom södra kortsidan
Det finns ingen yttre avgränsning som vid matchen mot Besiktas JK. Men då vi väntar ett större bortafölje kommer det att finnas avspärrningar bakom bortasektionen. Detta gör att det inte går att röra sig bakom den södra kortsidan mellan Stadion och Stadiongatan. Om du kommer från västra sidan kan ingång 35 nyttjas för att komma upp till övre etage. 

Flaggor och banderoller
Flaggor och banderoller som går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som stötande mot personer eller organisationer, är inte tillåtna att ta med in.

Banderollplatser
Det är förbjudet att hänga banderoller så att de täcker skyltarna som placerats av UEFA på övre etage. På nedre etage är MFF:s ordinarie reklamplatser övertäckta och där går det bra att hänga banderoller.

Håll gångarna fria
För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria från publik.Har du frågor?
Ta kontakt med någon av våra servicevärdar på Stadion eller läs svar på vanliga frågor här.

huvudpartners

officiella partners