Publikinfo inför MFF – Juventus

Publicerad 13 september 2021 i Herr,Nyheter

Här är allt du som besökare behöver veta inför premiären i gruppspelet i UEFA Champions League.

Malmö FF – Juventus FC
Tisdag 14 september 21:00
Malmö New Stadium
Information om tv-sändning

Insläpp

Insläppet öppnar klockan 19:30. Eftersom det nu också finns en yttre spärr runt Stadion vill vi uppmana alla att komma så tidigt som möjligt för att inte riskera att missa något av matchen.

Var noga med att välja den inpassering som står på din biljett, annars kan du bli nekad inträde. På kartan här nedan kan du se var du ska gå in.

Kom ihåg att du måste ha både biljett och årskort med dig. Du hittar ditt digitala årskort under ”Mitt konto” här på AXS. Under ”Aktiva årskort” kan du välja att använda årskortet som mobil- eller PDF-biljett för utskrift om du så önskar. Under ”Mitt konto” finner du även din digitala biljett för den aktuella matchen. För dig som föredrar går det lika bra att visa upp ditt fysiska årskort och en utskriven biljett vid entrén.

Yttre spärr

Till matchen mot Juventus kommer det av säkerhetsskäl att finnas en yttre spärr runt Stadion. Här visar du upp matchbiljett och scannar ditt årskort eller tillfälliga ”Europapaketsårskort”. Se till att ha både årskort och biljett lättillgängliga när det är din tur att gå in. Medhavda väskor kommer också att genomsökas vid den yttre spärren.

Du som har Europapaketet och matchbiljett har fått ett mail med instruktioner för hur du hämtar ditt tillfälliga Europapaketsårskort. Kontakta biljett@mff.se om du har frågor.

Biljettservice

Vid ingång 51 på östra sidan finns en biljettlucka öppen för dig som behöver hjälp. Notera att alla tillgängliga platser är slut och att ingen biljettförsäljning kommer ske i luckorna.

Banderoller

Mellan 17:30–18:00 matchdagen finns det möjlighet att hänga upp banderoller och flaggor på Stadions nedre etage. Gå in via VIP-ingång 23.

Kiosker och toaletter

Till matchen mot Juventus kommer i stort sett alla serveringsställen vara öppna, fördelade i förhållande till antalet åskådare på respektive lång- och kortsida. I alla kiosker kommer det att finnas sedvanligt sortiment på drycker, såsom kaffe, vatten, läsk och folköl, tillsammans med popcorn, snacks och godis. Missa inte säsongens nyhet, The Black Shack – fueled by Holy Smoke BBQ. På två platser på respektive långsidor, vid ingången från tornet på övre etage samt på ståplatstorget kommer det blanda annat att serveras Pulled Pork Sandwich, Pulled Aubergine Sandwich och Beef Chili.

På Ståplatstorget kommer det också finnas möjlighet till förtäring men även försäljning av starköl och vin. Notera att samhällets restriktioner för uteserveringar gäller även här, vilket innebär att alla som konsumerar mat och dryck måste göra det sittande vid utplacerade bord.

Erics bar & restaurang

Om du bokat bokat bord på Erics går du in via nordöstra insläppet (A, B, C, D). Erics är endast öppet för gäster med bokade bord och är fullbokat.

Vad ska jag tänka på under besöket på matchen?

För att minimera smittspridning är det viktigt att alla bidrar till efterlevnad av de direktiv vi har att förhålla oss till – tänk därför på följande.

Varmt välkommen!

unik halsduk från matchen

En samlarhalsduk från årets första gruppspelsmatch finns nu i MFF Shopen!

huvudpartners

officiella partners