Publikinfo inför MFF – Hammarby IF

Publicerad 19 oktober 2018 i Nyheter

Över 19 500 biljetter är sålda till lördagens hemmamatch mot Hammarby IF. Här är allt du behöver veta inför ditt besök på Stadion.

Malmö FF – Hammarby IF
Lördag 20 oktober 13:00
Stadion
Köp biljett 

Vi hedrar Labinot Harbuzi
Det var i förra veckan som vi mottog det tragiska beskedet om Labinot Harbuzis bortgång. På matchdagen kommer minnesplatsen som upprättats att flyttas ut till östra sidan av Stadion, mellan ingång 51 och ingång L, närmast den hörnflagga Labinot sprang ut till efter att han gjort första målet på Stadion.

Under matchminut 23, det tröjnummer Labinot hade i Malmö FF, kommer spelet att avstanna samtidigt som vi gemensamt hedrar honom med en applåd.

MFF kommer att spela i sorgband.

Insläpp
Insläppet till Supportertorget (A&B) öppnar klockan 11:00. Övriga sektioner 11:30.

Förfest med MFF Support
Som alltid gäller det att vara på plats på Supportertorget för att komma i stämning med MFF Supports förfest. DJ-duon Be My Lover drar igång 11:30 men redan klockan 11:00 kan du komma in för att påbörja uppladdningen.

Läs mer här

Aktiviteter med Volkswagen på Stadiontorget
På Stadiontorget utanför Stadion bjuder Volkswagen på aktiviteter för hela familjen från klockan 11:00. Bland annat kommer de berömda bollbegåvningarna Skilltwins och bjuder på häpnadsväckande trick och finter.  

Avspärrningar bakom södra kortsidan
Då vi väntar ett större bortafölje kommer det att finnas avspärrningar bakom bortasektionen. Detta gör att det inte går att röra sig bakom den södra kortsidan mellan Stadion och Stadiongatan. Om du kommer från västra sidan kan ingång 35 nyttjas för att komma upp till övre etage.

Nät framför båda kortsidorna
Till följd av inkastade föremål under den senaste matchen kommer det att finnas nät framför båda kortsidorna under lördagens match. Användning av nätet kan upphöra om inga fler incidenter inträffar.

Har du frågor?
Ta kontakt med någon av våra servicevärdar på Stadion eller läs svar på vanliga frågor här.

huvudpartners

officiella partners