Publikinfo inför MFF – Hammarby IF

Publicerad 15 september 2017 i Nyheter

Söndagen den 17 september tar Malmö FF emot Hammarby IF på Swedbank Stadion. Här är information till dig som ska se matchen på plats.

Malmö FF – Hammarby IF
Swedbank Stadion
Söndag 17 september 17:30

Biljettköp

Förfest på Supportertorget
Vi förfestar med MFF Support på Supportertorget och den här gången är det dags för Le Sinner att uppträda live. Malmökillen har haft internationella framgångar med debutsingeln ”Paris” och ungefär en och en halv timme innan matchstart kan du avnjuta den med en kall dryck i näven. Vid skivspelarna står Ezana & Murat och kör soulig house, electric disco, rn’b-ig rap och dn’b-ig trap.

15:30 Grindarna till Supportertorget öppnar

16:00 Le Sinner live

17:30 Avspark

Insläpp

Insläpp sker 15:30 på ingång A & B och 16:00 på övriga sektioner.

Förändringar vid entréer

Entréerna A, B och gästande kommer att ha genomgått mindre förändringar enligt polisens villkor för evenemangstillståndet. Området innanför staketet räknas numera som en del av arenaområdet. Malmö FF bedömer inte att förändringarna nämnvärt kommer att påverka kötid eller annat.

Insamling till Tifofonden
Stötta MT96 för fler fantastiska tifon! I samband med söndagens match kommer MT96 stå vid entréerna och samla in bidrag i form av sedlar och mynt. Vill du stötta dem via Swish gör du det på 123 592 31 23.

Avspärrningar bakom gästande sektion

Eftersom vi väntar ett stort bortafölje kommer passagen bakom gästande sektion vara avspärrad. Det betyder att det ej går att ta sig mellan västra och östra sidan av Swedbank Stadion genom att passera bakom södra sidan.

Nät vid södra kortsidan

Vi som arrangör har på Hammarby IF:s inrådan valt att sätta upp ett nät framför delar av den södra kortsidan, vilket innefattar gästande sektion och delar av hemmasektionerna.

Ladda hem appen MFF Live

Du har väl inte missat att vi har släppt mobilappen MFF Live? Med appen kan du höja din matchupplevelse genom att se repriser från matchen direkt i mobilen. Koppla upp dig på Swedbank Stadions wi-fi @fotboll och ladda hem appen MFF Live i antingen Google Play(Android) eller App Store (iOS).

Så kommer du till Supportertorget

För att komma till Supportertorget och förfesten är det lättast att gå in via ingång A eller B på den norra kortsidan – detta kan alla göra, oavsett vilken sektion som står på din biljett. Sittplatsbesökare kan även gå in via ingångarna L, K, J, D & C för att sedan, uppe på läktarplan, röra sig mot Supportertorget via grindarna som skiljer långsidorna mot den norra kortsidan. Om du som sittplatsbesökare väljer denna väg kommer ni att bli visiterade när ni går in på Supportertorget och när ni sedan ska gå tillbaka åt andra hållet behöver ni bara visa upp er matchbiljett eller ert årskort – detta gäller under hela matchen och i halvtid.

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B.

Så går du som sittplatsbesökare från Supportertorget till din plats

När du som sittplatsbesökare på Swedbank Stadions nedre etage eller sektionerna 09, 08, 30 och 29 sedan ska röra dig mot din plats kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via Swedbank Stadions utsida, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Om du sitter på Swedbank Stadions övre etage måste du gå till en utgång och scanna ut dig själv och din biljett för att sedan gå via Swedbank Stadions utsida till den ingång som står på din biljett där du scannar in dig själv igen.

Visa ditt stöd!

Spelarna gör sitt bästa på planen och det gäller att vi gör detsamma på läktaren. Ett sätt att stötta göra som tusentals andra MFF:are och klä sig i himmelsblått. Du hittar alla möjliga produkter i MFF Shopen på Swedbank Stadion som har öppet såväl innan som efter matchen. Du kan också besöka webbshopen där du finner 2017 års matchtröja, souvenirer och mycket annat.

För att bidra till stämningen på Swedbank Stadion ser vi gärna att du sjunger med i sångerna! Om du inte kan texterna har MFF Support ett bra sångarkiv.

Servering på Swedbank Stadion

Naturligtvis kan du köpa mat och dryck i flertalet kiosker och barer under ditt besök på Swedbank Stadion! Nytt för i år är att vi har utökat antalet serveringsplatser, bland annat med en ny tältbar vid ingång K.

Åk med linje 84 till matchen

Skånetrafiken sätter in extra stadsbussar till Swedbank Stadion före och efter matchen. Linje 84 kör från Klagshamn, Västra hamnen, Riseberga, Lindängen och Segevång. Se tidtabell och linjekarta.

Fri rörelse i gångarna

Servicevärdar och annan personal måste kunna ta sig fram snabbt om någon skulle behöva hjälp. Därför är det viktigt att alla gångar hålls fria under match och att varje åskådare befinner sig på den plats som står på biljetten. Tack för att du respekterar detta!

Använd närliggande ingång

Tänk på att använda en ingång på Swedbank Stadion i nära anslutning till din biljettplats. Sitter du på östra sidan kan du som besökare inte gå in på västra sidan (och vice versa). Däremot kan alla besökare gå in via A eller B. Detta sker dels för att underlätta och få ett jämnt flöde runt arenan och dels med tanke på eventuella avspärrningar vid bortasektionen.

huvudpartners

officiella partners