Publikinfo inför MFF – FC Midtjylland

Publicerad 22 augusti 2018 i Nyheter

Torsdag kväll spelar vi den första matchen i vårt play-off till Europa League. Här är information inför ditt besök på Stadion!

Malmö FF – FC Midtjylland
Torsdag 23 augusti 19:15
Stadion
Köp biljett 

Europaförfest på Supportertorget
Dagen i ära håller MFF Support Europaförfest på Supportertorget (ingång A & B) innan matchen. Klockan 17:15 öppnar grindarna och 17:45 står Tea & Timbe i dj-båset för att ge dig en riktigt fin uppladdning.

Insläpp
Supportertorget (ingång A & B) öppnar klockan 17:15. Insläppet till övriga sektioner öppnar klockan 17:45.

Eftersom Norra läktaren väntas vara slutsåld och UEFA-regler begränsar kapaciteten på sektionen till under det normala, kommer det inte att vara möjligt att komma in på Supportertorget om du har biljett till en annan sektion.

Servering
Det finns kiosker runt hela Stadion. Du som har biljett på Norra läktaren har tillgång till barer på Supportertorget. Om du har biljett på Roys hörna eller nedre etage på östra läktaren kommer du åt hörnbaren på Supportertorget. Du som finns på Bobs hörna eller nedre etage på västra läktaren har tillgång till barer i mitten av västra läktaren, nedre etage. Alla med biljett på klubbstolssektioner kan besöka Restaurang 1910 för att köpa drycker. Övriga sektioner har tyvärr inte tillgång till bar vid den här matchen.

Har du frågor?
Ta kontakt med någon av våra servicevärdar på Stadion eller läs svar på vanliga frågor här

huvudpartners

officiella partners