Publikinfo inför IFK Göteborg hemma

Publicerad 22 april 2022 i Herr,Nyheter

Dags för klassikermötet! Här är det du behöver veta inför ditt besök på Eleda Stadion på måndag.

Malmö FF – IFK Göteborg
Måndag 25 april 19:00
Eleda Stadion

BILJETTER

Det är högt tryck på biljetter och ett fåtal kan finnas tillgängliga till försäljning på mff.ebiljett.nu. Fler kan dock komma att släppas upp, så håll utkik om du inte lyckas skaffa en biljett just nu.

Biljettluckorna vid ingång 51 är öppna från 17:30 på matchdagen och här kan du få hjälp eller köpa eventuellt tillgängliga biljetter.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Supportertorget (ingångarna A & B) öppnar klockan 17:00. Här är det förfest med MFF Support och dj för dagen är Martin Ringstrand.

Ståplatssektionen är slutsåld och vi vill säkerställa att alla som har biljett dit kommer in på läktaren. Därför kommer Supportertorget tyvärr inte vara tillgängligt för dig som har biljett till andra sektioner. Du som har plats på långsidorna kommer att kunna ladda upp i hörnbarerna på respektive sida av Supportertorget.

Insläppet till övriga sektioner öppnar 17:30. Det kommer att vara många åskådare på plats så kom i god tid om du inte vill riskera att missa något av matchen!

ÖPPETTIDER I MFF SHOPEN

MFF Shopen på Eleda Stadion håller öppet innan, under och efter matchen. Du kan gå in både genom den vanliga entrén bredvid Erics Bar & Restaurang och genom den nya entrén till vänster om ingång A.

MITT MFF

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

AVSPÄRRAT BAKOM BORTASEKTIONEN

Det kommer att vara avspärrat bakom bortasektionen på södra sidan av Eleda Stadion. Vi rekommenderar att du väljer en annan väg till din sektion.

NÄT VID SÖDRA KORTSIDAN

Av trygghetsskäl kommer det att finnas nät framför södra kortsidan. Det kommer också att finnas ett nytt anpassningsbart avspärrningsnät bredvid bortasektionen.

VANLIGA FRÅGOR

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

huvudpartners

officiella partners