Publikinfo inför allsvenska premiären

Publicerad 29 mars 2019 i Nyheter

Välkommen till säsongens första allsvenska match på Stadion!

Malmö FF – BK Häcken
Måndag 1 april 19:00
Stadion

Köp biljett 

Insläpp 
Insläppet till Supportertorget (A&B) öppnar klockan 17:00. Övriga sektioner 17:30.

Förfest med MFF Support
MRTN står i dj-båset när premiärens förfest drar igång på Supportertorget. Läs mer här! 

I barerna på Supportertorget kommer det förutom öl, vin, cider, läsk, etc. även att serveras mat, t.ex. hamburgare, vegetariska quesadillas och acai bowls. Supportertorget stänger en halvtimme efter matchens slut.

Allmän flaggdag
Premiär betyder traditionsenligt allmän flaggdag! Så se till att ta med din flagga eller köp en i MFF Shopen innan matchen. Eller varför inte göra en egen? Besök Supporterhuset för att få hjälp!

Erics Bar & Restaurang
Erics öppnar 11:30 och stänger cirka en timme efter matchens slut.

11:30-13:30 serveras lunch som vanligt. Därefter är det öppet hela eftermiddagen samt under och efter match. Den västra Bistrohörnan är ej bokningsbar och där serveras bistromeny från kl 13.30. Boka bord till buffén som serveras i den östra Restaurangdelen hos Nini, nini.ugron@mff.se eller 073-512 04 17.

Bistromeny
Vitlöksbröd på surdegsbröd med aioli, ruccola och parmesan 39:-
Sötpotatispommes med dipsås 49:-
Ostgratinerade majschips med två såser 59:-
Grillad bratwurst med bröd, senap, surkål och pickles 69:-
Friterade kycklingvingar med het sås, blue cheese dip och morotstavar 79:-
Bookmakertoast på surdegsbröd med dijon, sallad, tomat, lök och pepparrot 129:-

Övriga barer
Barerna i det nordöstra hörnet (Roys) samt de två på västra läktaren kommer att hålla öppet som vanligt mellan kl 17:30 och matchslut. I baren vid Roys hörna kommer det även att finnas ett matutbud likt det på supportertorget.

Kiosker
Kioskerna öppnar kl 17:30 och det kommer finnas sedvanligt kiosksortiment. Nytt för i år är vegetarisk acai bowl som ett matigare mellanmål. I anslutning till varje entré kommer det att finnas kiosker som är öppna även efter det att matchen är slut.

Kontantfritt
Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

Visitation
Polisen har i årets tillståndskrav förtydligat att fullgod visitation ska utföras i enlighet med RF:s instruktionsvideo. Malmö FF kommer att instruera sin visitationspersonal att undvika de integritetsskyddade områdena. Om du undrar hur visitationen kommer att gå till kan du titta på det utbildningsmaterial som ges till visitationspersonal. Läs mer här.

Vändkors
Inför säsongen har vi installerat nya vändkors i entréerna på Stadion. De kommer däremot inte vara i bruk de första matcherna, utan scanning kommer inledningsvis ske på samma sätt som innan.

huvudpartners

officiella partners