Provsitt din nya plats på lördag

Publicerad 23 januari 2014

Går du fortfarande och grubblar över var på Stadion du vill sitta eller stå under 2014? På lördag öppnar vi upp Swedbank Stadion och erbjuder dig att provsitta din nya plats samtidigt som du som redan köpt din säsongsbiljett kan hämta ut ditt årskort.

På lördag är det första tillfället för dig som årskortsinnehavare att hämta ut ditt årskort. Om du beställt ditt årskort innan den 22/1 är du välkommen att besöka någon av våra biljettluckor vid VIP-ingång 51 (Östra sidan mot Kulan) mellan klockan 10-14.

Om du beställt ditt årskort efter den 22/1 får du nya tillfällen att hämta ut ditt årskort antingen lördagen den 8 februari eller lördagen den 22 februari. Tänk på att ditt årskort gäller som inträde i träningsmatchen mot Mjällby AIF 24/2 som såväl MFFs hemmamatcher i gruppspelet till Svenska cupen.

Provsitt din nya plats

Om det är så att du fortfarande inte köpt ett årskort och funderar på vart på Stadion som du vill sitta eller stå så kommer vi öppna upp Swedbank Stadion under lördagen för just detta ändamål. Mellan klockan 10-13 slår vi upp grindarna vid VIP-ingång 51 och ger er tillfälle att leta upp just den platsen där ni vill uppleva Sveriges bästa fotboll 2014. Självklart innebär även detta att ni som redan köpt ett årskort har möjlighet att leta upp er stol och om det är så att ni vill byta till en annan plats hjälper vi er med det.