Premiärinformation

Publicerad 29 mars 2008

Avsparkstid, matchprogram, hymnen, tifo, marsch till stadion, nyheter i MFF Shopen, Mitt I Prick och positivt stöd.

Här presenteras en supporterguide inför måndagen.

Avsparkstid
19.45 och inget annat.

Matchprogram
Köp matchprogrammet som är fyllt med information och trevlig läsning. Dessutom är hela mittuppslaget en lagbild.

Hymnen
I år kommer hymnen att spelas vid spelarnas inmarsch. Inget annat.

Jubileumsdress
Malmö FF spelar i en jubileumsdress denna match för att hylla framgångarna på Malmö Stadion som i år fyller 50 år. Tröjorna kommer att signeras och auktioneras ut. Hela behållningen går till Stadsmissionen i Malmö.

Tifo
Flaggor i tusental. Supportrarna uppmanar till flaggdag. För er som inte suttit uppe på nätterna och sytt och målat nya flaggor under försäsongen så finns det att köpa fyra olika modeller, varav tre helt nya, i MFF Shopen på Kulan.

Möllevångsmarsch till stadion
”För att få en bra start på säsongen och för att ena alla himmelsblå supportrar uppmanar supportrarna alla att komma till Möllevångstorget för gemensam marsch till stadion. 18.30 samlas alla som vill marschera till stadion vid statyn på Möllevångstorget för att sedan 18.45 tillsammans marschera till Malmö Stadion under sång och flaggviftande!”(MT96)

Kom till MFF Shopen
Massor av nyheter i MFF Shopen lagom till premiären. Nyheter för gammal som ung. Kom i tid och hitta din favoritnyhet.

Mitt I Prick
Har du inte blivit uttagen till första omgången. Pröva lyckan till en himmelsblå chans. Fyll i kupongen i matchprogrammet eller i MFF Shopen och lämna in den där. Vi drar en lycklig vinnare.

Positivt stöd
Supportrarna ”uppmanar alla att stötta laget oavsett hur det går i matcherna. Låt 2008 bli början på en ny storhets tid för Malmö FF, på läktaren såväl som på planen. De sportsliga framgångarna kanske uteblir 2008 men se året som början på något nytt. Vi ska göra allt vi kan för att påverka spelet i rätt riktning från läktaren, tillsammans kan och ska vi ha roligt”(MT96)

Sist men inte minst
Välkomna till den allsvenska säsongen 2008!