Premiärfest – MFF:are utan våld

Publicerad 25 mars 2005

Med anledning av att ett fåtal personer verkar ha andra värderingar än majoriteten av Malmö FF:s supportrar arrangeras en jättemanifestation på Möllevångstorget på premiärdagen den 10 april- MFF-are utan våld.

Det blir musikunderhållning från två scener och det hela avslutas med en gemensam marsch mot Malmö Stadion.

”Årets allsvenska premiär inleder vi med en fest på Möllevångstorget- MFF’are utan våld.

Evenemanget som organiseras av Per och Ola solér, aktiva inom såväl MFF Support som MT96, stöds av flera av läktarorganisationerna kring Malmö FF. Siempres, Ultras, Supras, MT96, Inferno, SkyBlue.se och MFF Support.

Arrangemanget kommer att pågå mellan 11.00 och 13.15, då en marsch kommer at avgå mot stadion. Under förmiddagen bjuds det på musikunderhållning bestående av kända och okända band med en eller annan anknytning till Malmö och Malmö FF. Två scener kommer att finnas på plats varav en tältscen och en utomhus. Vi hoppas på stor uppslutning och att många väljer att följa med på den planerade marschen, då en riktig sådan är något som saknats i den Malmöitiska läktarkulturen.

Glöm inte bort att Premiärdagen är allmän flaggdag i Malmö och vi förväntar oss att se en flagga i handen på er alla. Skulle ni mot förmodan ha slarvat bort symaskinens trampa eller glömt bort syslöjdsfrökens lektioner går det att köpa färdiga flaggor på kulan, i Supports butik, MFFs souvenirtält eller av MT96 som kommer att sälja flaggor i samband med matchen.

Alla till Möllan!”

Källa: www.siempres.se