Pre-Game – bästa uppladdningen inför premiären!

Publicerad 23 februari 2017 i Nyheter

Efter succén med våra historiska rundvandringar och invigningen av MFF-museet är det nu dags för ett nytt grepp. Den 30 mars arrangeras Pre-Game inför den allsvenska premiären mot IFK Göteborg.

Att Allsvenskan i år rivstartar med klassikermötet MFF – IFK Göteborg är något vi vill uppmärksamma lite extra. Därför lanserar vi nu Pre-game inför premiären i MFF-museet, under ledning av våra värdar Staffan Tapper och Hans Zielinski.

Tillsammans möts vi i en unik miljö och blickar ut över nutiden samtidigt som vi får möjlighet att andas in den stolta historien. Med klassikermötet Malmö FF – IFK Göteborg som gemensam nämnare bjuder Staffan och Hans på en blandning av nutid och dåtid i form av bilder, berättelser och intervjuer av olika gäster.

Preliminärt körschema:

– Uppvärmning med korv och öl/läsk
– 1:a halvlek: Dåtid – bilder och berättelser från förr
– Halvtidspaus med kaffe och kaka
– 2:a halvlek: Nutid – Tränare Magnus Pehrsson ger oss en lägesrapport inför IFK Göteborg
– Nerjoggning i trappan eller hiss

Datum: 30 mars 2017
Tid: 18:00 – 19:30
Plats: MFF-museet, fjärde våningen, ingång 51
Antal platser: 75 (först till kvarn)
Pris: 250:-
Försäljningsställe: MFF Shopen. Det går även bra att lösa sin biljett direkt vid ankomst till evenemanget i MFF-museet (kort eller kontant betalning).
Biljettsläpp: 10:00 på MFF:s årsdag (24 februari)

Medlemmar i Malmö FF fick exklusiv förtur till arrangemanget, men eftersom det fortfarande finns biljetter kvar öppnar vi upp resterande platser för alla MFF-supportrar. Välkomna!

huvudpartners

officiella partners