Praktisk information om årsmötet

Publicerad 19 februari 2021 i Nyheter

Malmö FF:s ordinarie årsmöte 2021 äger rum fredagen den 5 mars klockan 18:30. På grund av covid-19 kommer årsmötet att genomföras digitalt. Här är viktig information till dig som medlem för att kunna delta i och rösta på årsmötet.


Sändning av årsmötet
Årsmötet är öppet för alla medlemmar i Malmö FF och kommer att sändas på MFF Play på samma vis som fjorårets två digitala medlemsmöten och studiosändningarna inför matcherna. Du kan se sändningen på dator, surfplatta eller mobiltelefon, men det krävs en särskild länk och ett lösenord. Alla medlemmar kommer att få ett mail med länk och lösenord skickat till sig inför årsmötet.

Röstning på årsmötet
Röstberättigade på årsmötet är alla som var medlemmar år 2020 och som är minst 16 år.

Röstning och aktivt deltagande i årsmötet kommer att ske genom den externa tjänsten Percap. Du laddar ned Percap antingen som applikation till din mobiltelefon (finns för både Android och Iphone) eller som webbapplikation till din dator.

I Percap identifieras röstberättigade med Mobilt BankID. För att det ska fungera måste ditt fullständiga personnummer överensstämma mellan Mobilt BankID och Malmö FF:s medlemsregister. Du kan behöva komplettera dina personuppgifter i medlemsregistret (se nedan).

Notera att det är röstningen som sker i Percap och som kräver Mobilt BankID. Det går utmärkt att se sändningen från årsmötet utan Mobilt BankID.

Begär ordet eller ställ en fråga på årsmötet
Om du vill ställa frågor till årsmötet tar vi tacksamt emot dem på förhand till medlem@mff.se, så besvarar vi dem under årsmötet. På så sätt kommer årsmötet att kunna genomföras på kortare tid. Men du har naturligtvis också möjlighet att ställa frågor eller lägga förslag under mötets gång. Så här gör du för att begära ordet eller ställa en fråga under mötet:

1. Tryck på Begär ordet i din Percap-app.
2. Tryck på Länk till videomöte längst upp i Percap.
3. Har du appen Zoom på din mobiltelefon loggas du in automatiskt, men lägg till ditt medlemsnummer och namn. Har du inte appen Zoom fyller du också i ditt medlemsnummer och namn.
4. Vänta till mötesordföranden ger dig ordet.

Syftet med Zoom är att du ska kunna uttala dig och samtidigt synas i sändningen. Om du inte avser att uttala dig kan du bortse från Zoom-länken i Percap.

Komplettera dina personuppgifter i Malmö FF:s medlemsregister
För att Percap ska kunna identifiera dig som röstar på årsmötet behöver ditt fullständiga personnummer överensstämma mellan Mobilt BankID och vårt medlemsregister. Därför ber vi dig logga in på MFF:s medlemssidor och se över dina personuppgifter. Så här gör du:

1. Gå till Malmö FF:s medlemssida: https://mffmedlem.sportadmin.se/sida/?ID=100316
2. Tryck på Logga in.
3. Ange din e-postadress.
4. Fyll i din engångskod som kommer till din e-postadress.
5. Tryck på Mina sidor.
6. Om de saknas, fyll i dina fyra sista siffror i personnumret. Uppdatera gärna även övriga personuppgifter.
7. Tryck Uppdatera för att spara uppgifterna du kompletterar med.

Om du har problem med att logga in på medlemssidan eller med att ändra dina uppgifter, vänligen kontakta medlem@mff.se.

Test och provröstning
Mellan den 1 och 2 mars kommer vi att genomföra test av systemet för att säkerställa att de tekniska bitarna fungerar gällande inloggning till sändningen och röstning. Önskar du att delta i och rösta på årsmötet är vi tacksamma om du även deltar i testet den 1–2 mars.

Vi återkommer i nästa vecka med mer information inför testet.

Årsmöte 2021

huvudpartners

officiella partners