Pontus Jansson klar för Torino FC

Publicerad 25 april 2014

Pontus Jansson är klar för Torino FC per den 1 augusti.

Pontus Jansson:

Det är stort och hedrande att ett lag som Torino vill ha mig och det känns skönt att det är klart men samtidigt är det såklart vemodigt att lämna Malmö. Jag har haft många fina år i Malmö och jag önskar inget hellre än att en gång komma tillbaka och avsluta min karriär här.

Mitt hjärta är blått och även om jag spelar i ett annat lag ute i Europa så kommer jag att följa varje match och allt som händer kring MFF. När jag är hemma i Malmö kommer jag kolla på träningar och matcher precis som jag gjorde innan jag spelade för MFF.

Jag är tacksam till MFF som förening, för utan MFF hade jag inte varit den fotbollspelare jag är idag. Den kärlek jag fått från våra supportrar är mer än vad jag kunnat drömma om. Nu är allt fokus på Malmö och jag skall avsluta på ett bra sätt.

Daniel Andersson:

Det är alltid tråkigt när en spelare lämnar MFF, men vi visste tidigt att Pontus skulle lämna oss så detta var väntat. Vi hoppas att han kan hålla den fokus han haft på MFF under alla år och att han slutför sitt kontrakt på ett bra sätt.