PoG Woody Bygghandel nya i Nätverket

Publicerad 23 september 2015 i Nyheter

PoG:s ägare och VD, Karl Gustafsson (till vänster) och Mårten Olsson, operativ chef (till höger) ifrån PoG Woody Bygghandel samt Magnus Svensson ifrån Malmö FF.

PoG Woody Bygghandel är både sista och första företag ut när de går i Nätverket för resterande 2015 och är samtidigt första nya företag i Nätverket 2016.

– Jag blir stolt av att PoG Woody Bygghandel, tillsammans med flera andra företag, väljer MFF Nätverket som en viktig marknadsföringskanal men även som ett forum för att skapa relationer och göra affärer, säger Malmö FF:s försäljningschef Magnus Svensson och fortsätter:

– Vi hälsar PoG Woody Bygghandel välkomna i Nätverket och hoppas på ett långt och för båda parter givande samarbete, avslutar Magnus Svensson.

PoG:s ägare och VD, Karl Gustafsson, ser med tillförsikt på det nya samarbetet företagen emellan och menar att detta ligger i linje med företagets satsningar i Malmö* med omnejd.

– MFF är ett otroligt starkt varumärke, ett varumärke som påverkar människor i positiv riktning både på och utanför planen, säger Gustafsson. Med tanke på PoG:s tydliga mål och vision om att bli nummer ett på etablerade orter vill även vi vara med och bidra och samtidigt skapa goda förutsättningar för vidare utveckling av vår egen verksamhet, säger Gustafsson.

– Vi är stolta att nu vara en del av Nätverket och önskar naturligtvis MFF fortsatt lycka till i Champions League, avslutar Karl Gustafsson.

*PoG Woody Bygghandel öppnade ny filial den 14 september, 2015, på Olsgårdsgatan 6, i Fosie.  

huvudpartners

officiella partners