Poängtapp i Värnamo

Publicerad 21 april 2022 i Herr,Nyheter

MFF lyckas inte följa upp segern mot AIK med en ny trepoängare. Matchen mot IFK Värnamo slutar mållöst.

Nyckelhändelser

Minut 10: MFF:s första målchans när Veljko Birmancevic tar sig fram på vänsterkanten. Avslutet blockeras av en hemmaförsvarare.

Minut 31: Efter mycket inledande bollinnehav för MFF jobbar Värnamo sig in i matchen och ett skottförsök från Oscar Johansson går strax utanför Johan Dahlins vänstra stolpe.

Minut 45: Domare Victor Wolf blåser av en händelsefattig första halvlek.

Minut 46: Milos Milojevic gör två byten inför den andra halvleken: Toivonen och Rieks ersätter Birmancevic och Rakip.

Minut 50: Toivonen möter ett inlägg från Berget men kan inte rikta avslutet förbi Värnamos målvakt.

Minut 63: Eric Larsson väggar sig fram i offensivt straffområde men får bollen för långt ifrån sig i avslutsögonblicket.

Minut 90: Bra frisparksläge för Toivonen strax utanför straffområdet men frisparken räddas. 0–0 blir slutresultatet på Finnsvedsvallen.

Milos Milojevic efter matchen

– Vi är inte nöjda med en poäng idag. Vi försökte vinna matchen under de sista minuterna men de är bra organiserade och försvarade sig bra.

– Jag tycker vi är det lag som är närmst att göra mål men vi gjorde inte det grundjobb som krävs i en sån här match. Det är rättvist med oavgjort och vi får gratulera Värnamo till en väl genomförd match.