Piotr Johansson skriver treårskontrakt

Publicerad 01 december 2015 i Nyheter

Under den gångna säsongen har Piotr Johansson varit utlånad till Ängelholms FF där han gjort bra ifrån sig och spelade 22 matcher varav 19 ifrån start. Utlåningen till Superettanklubben är nu över och under tisdagen skrev Malmö FF ett treårskontrakt med yttermittfältaren.

– Piotr har gjort det väldigt bra i Ängelholms FF och fått den utvecklingen som vi hoppades med utlåningen. Hans självförtroende har vuxit och det har synts på planen, säger Malmö FF:s sportchef, Daniel Andersson.

– Det känns riktigt bra och jag ser fram emot nästa säsong. Mitt år i Ängelholm var nyttigt för mig och min utveckling. Det var mitt första riktiga år inom seniorfotbollen där jag samlade på mig en hel del erfarenhet samtidigt som jag känner att jag blivit bättre fysiskt och tekniskt. Jag gjorde en hel del mål och poäng och växte som spelar efter varje minut som jag fick spela, säger Piotr Johansson.

Hur ser du på att MFF ska spela mot ÄFF i Svenska cupen?
– Väldigt roligt. Det kommer att bli en speciell match för mig då jag känner alla spelare och ledare, avslutar Piotr.

Det är ännu inte fastställt vilket nummer Piotr kommer att spela med nästa säsong.

huvudpartners

officiella partners