Per Welinder blir kommunikationsansvarig hos Malmö FF

Publicerad 14 november 2008

Malmö FF:s jakt på en kommunikations- och marknadschef är över och valet föll på Per Welinder, idag copywriter på McCann Malmö. Tidigare i karriären har han jobbat såväl på SVT som på byråer som Garbergs och BatesRedCell.

Per Welinder har en bred kunskap inom områdena TV, media, marknad, affärsutveckling och varumärkesbyggande. Han börjar sitt arbete efter julhelgerna och kommer att få totalansvaret för all kommunikation från Malmö FF till medlemmar, publik och media.

Per Welinder
”Med tanke på att jag har jobbat och utbildat mig inom kommunikation i 20 år och brinner för MFF så var det här en chans som var för bra för att missa. De kommande åren blir utomordentligt spännande för MFF. Känns både stort och ansvarsfyllt att få vara med och påverka dem. Men mest bara förbaskat kul.”

Pelle Svensson, VD
”Vi har i Per Welinder hittat en oerhört kompetent person till det här jobbet. En person som nu skall vara med att forma Malmö FF:s nya organisation. En bra kommunikation framöver är en av de viktigaste nycklarna till ett framgångsrikt Malmö FF.”