Pep lämnar MFF

Publicerad 05 december 2010

MFFs assisterande tränare Josep Clotet lämnar föreningen och tar över som huvudtränare i HBK.

Sent på söndag kväll stod det klart att Josep Clotet tackat ja till Halmstad BK och jobbet som huvudtränare.

– Vi visste att han längtade efter att ha det fulla ansvaret själv. Tittar man på hans karriär är det rätt logiskt att han nu vill ta nästa steg och axla ansvaret som huvudtränare. Vi tackar Pep för tiden han var här och önskar honom lycka till, säger MFFs vd Pelle Svensson.

Det var inget enkelt beslut berättar Josep när hemsidan får en pratstund med honom.

– Jag trivs verkligen i Malmö och det har varit ett helt fantastiskt år, säger Josep Clotet. Jag tackar alla inom klubben för en härlig tid och för att de stöttat mig och hjälpt mig tillrätta i Sverige. Sen vill jag också rikta ett speciellt tack till supportrarna som verkligen visat sin uppskattning. Jag hade gärna stannat, men när chansen att få ta över som head coach dök upp kände jag till sist att jag verkligen ville ta det steget, förklarar Clotet.