Pågen och Malmö FF förlänger samarbetet

Publicerad 03 januari 2006

Bageriföretaget Pågen är en av Malmö FF:s guldsponsorer alltsedan klubbens återkomst till allsvenskan för fem år sedan. Nu har parterna enats om en fortsättning. Ett nytt treårsavtal undertecknades idag och sträcker sig alltså fram till 2009.

– Pågen är en trogen och viktig samarbetspartner för klubben, säger MFF:s sportchef Hasse Borg. Vi är glada för det fortsatta stödet och förtroendet. Både MFF och Pågen har sina rötter i Malmö. Därför känns det här samarbetet synnerligen rätt och angeläget för Malmö FF.

– Malmö FF är det starkaste varumärket inom svensk klubbfotboll och självklart flyter det himmelsblått blod i våra malmöitiska ådror, hävdar Pågens varumärkeschef Georg Kittel. MFF går en spännande framtid till mötes med byggandet av ett nytt fotbollsstadion. Tänk när arenan en dag står klar och MFF kanske möter ett europeiskt topplag inför en begeistrad publik. Vilken höjdare för Malmö det kan bli.

Pågens engagemang i Malmö FF är inte begränsat till det allsvenska herrlaget utan omfattar även klubbens alla ungdoms-, junior- och knattesatsningar. Malmö FF gör stora insatser för mångfalden och integrationen i Malmö med en rad betydelsefulla projekt. Även detta viktiga arbete måste stödjas och lyftas fram, avslutar Georg Kittel.

****************

För närmare information kontakta:

Georg Kittel, varumärkeschef, Pågen AB, tel: 040-32 36 30, 0707-77 66 36
e-post: georg.kittel@pagen.se

Hasse Borg, sportchef, Malmö FF, tel: 0709-32 66 06, e-post: hasse.borg@mff.se