Pågen och Malmö FF fördjupar sitt samarbete

Publicerad 30 december 2003

Pågen och Malmö FF skrev idag under ett avtal om fördjupat samarbete. – Vi är väldigt glada att samarbetet med en av våra guldsponsorer nu fortsätter, säger MFF:s klubbdirektör Hasse Borg.

Pressmeddelande 2003-12-30

Nytt avtal undertecknat idag

Pågen och Malmö FF fördjupar sitt samarbete

Pågen och Malmö FF skrev idag under ett avtal om fördjupat samarbete. – Vi är väldigt glada att samarbetet med en av våra guldsponsorer nu fortsätter, säger MFF:s klubbdirektör Hasse Borg.

Sedan återkomsten till allsvenskan 2001 spelar Malmö FF med Pågen på ryggen. Eftersom det treåriga sponsoravtalet löper ut vid årsskiftet har MFF och Pågen nyligen träffats för att diskutera hur det goda samarbetet ska kunna fördjupas ytterligare. De diskussionerna har idag resulterat i ett nytt avtal på ytterligare minst två år.

– Vi är väldigt glada, säger Hasse Borg. Pågen är känt i hela Sverige och har sina rötter i Malmö. Dessutom arbetar många av MFF:s varmaste supportrar på Pågen. Ett fortsatt samarbete känns därför helt rätt. Det är roligt att Pågen vill satsa vidare på MFF.

– Vi tror på långsiktighet, säger Georg Kittel, Pågens varumärkeschef. Och vi har väldigt goda erfarenheter av MFF som ju varit Sveriges mest attraktiva fotbollslag de senaste åren. Den stora publiken och härliga stämningen på Malmö Stadion bidrar till den positiva helhetsbilden. Vi ser fram emot nästa säsong då vi tänker fördjupa vårt engagemang i MFF som ju även innefattar det duktiga damlaget med sju VM-spelare och hela MFF:s ungdomssatsning. MFF och Pågen är två intressanta varumärken som fungerar ihop på ett utmärkt sätt.

– Vi har inte bara mjöl på fingrarna utan också ett himmelsblått hjärta, säger Georg Kittel.

****************

För närmare information kontakta:
Georg Kittel, varumärkeschef, Pågen AB, tel: 040-32 36 30,
e-post: georg.kittel@pagen.se

Hasse Borg, klubbdirektör, Malmö FF, tel: 0709-32 66 06,
e-post:hasse.borg@mff.se

**********************************

Pågen AB är Sveriges ledande bageriföretag med bagerier i Malmö och Göteborg och totalt 1600 medarbetare. Pågens sortiment som marknadsförs under devisen ”bakar med kärlek” består av matbröd, skorpor, kaffebröd och småkakor. Pågen har även en betydande export med Frankrike som viktigaste marknad. Pågens ambition är att bli Nordens kvalitativt ledande livsmedelsföretag. Omsättningen uppgår till 1,8 miljarder kronor.

Till Pågens hemsida