På måndag släpps ytterligare 874 sittplatsbiljetter till derbyt mot HIF, dock med begränsad sikt över planen!

Publicerad 06 september 2002

På måndag händer något unikt. Trycket på biljetter till derbyt mot HIF gör att Malmö FF tar till ett lite udda grepp. Man släpper de biljetter som normalt sett inte anses säljbara eftersom man inte ser hela planen. Biljetterna säljs till det reducerade priset 90: – Totalt sätt rör det sig om 874 biljetter. Dessutom blir fler ståplatser tillgängliga för Malmöborna.

Sittplatserna tog slut i början av veckan och därför tog Malmö FF beslutet att släppa biljetter till platser på Södra läktaren som normalt sett inte finns tillgängliga. Platser finns längst ner på sektionerna E, F, P, Q, R och S och planen skyms delvis av spelarbås, TV-kameror samt löpargången. På de flesta platser ser man 2/3 av planen samt att Storbildsskärmen syns. Priset för dessa biljetter sänks till 90:- mot normalt 140:- .

Observera följande:

Biljetterna har skymd sikt och finns normalt sett inte till försäljning. Vill Ni ändå uppleva stämningen och kan acceptera detta faktum så är det ett alternativ till ståplats. Som en kompensation av den delvis skymda sikten sänks priset till 90:-

Biljetterna säljs bara kontant på Fritidsförvaltningens biljettkontor på Malmö Stadion och kan således inte bokas i förhand per telefon eller via Internet.

Försäljningen av biljetterna startar på Måndag den 9/9 klockan 08.00

Ståplatsbiljetter kan man boka som vanligt via Fritidsförvaltningen 040- 34 26 81, på www.ticnet.se samt via alla ATG-ombud.

Dessutom:
På grund av det hittills låga intresset från HIF:s supportrar så flyttas seras sektion från långsidan till den ”tårtbit” som normalt sett används av bortalagets supportrar. Denna rymmer cirka 700 personer. Detta innebär att ytterligare minst 2500 ståplatser frigörs till Malmöborna.

Sammanfattning:
Det finns alltså gott om både sittplatsbiljetter(om än med skymd sikt) och ståplatsbiljetter för närvarande till derbyt mot HIF