På fredag släpper vi biljetterna till sommarens kraftmätning!

Publicerad 29 maj 2012

Fredag den 1 juni släpper vi biljetterna till matchen den 19 juli mellan MFF – West Bromwich

Som vanligt bjuder vi på internationellt motstånd i toppklass under sommaren. I år är det ”svensklaget” West Bromwich Albion som står för motståndet. I laget hittar vi EM-aktuelle Jonas Olsson, men för oss MFFare är laget mer känt för att ha tränats av vår egen Roy Hodgson de senaste åren. Mr. Hodgson som sedan en månad tillbaka är Englands förbundskapten.

De senaste åren har vi spelat riktigt bra mot brittiskt motstånd. 2010 mötte vi Europa League-finalisten Fulham och spelade oavgjort. 2011 inledde vi säsongen med att slå Wigan borta i en träningsmatch och till sommaren slog vi ut Rangers FC i kvalet till Champions League. Tidigare i vår åkte vi tillbaka till Glasgow för träningsmatch mot Celtic och klarade oavgjort. Matcher som gett eko på de brittiska öarna och som gjort att allt fler lag därifrån hör av sig om möjligheten att matchas mot oss.

West Bromwich har lagt hela sitt träningsläger i Malmö och det är naturligtvis extra roligt för oss och staden. Vi har något riktigt fint att erbjuda och allt fler börjar uppmärksamma det.

Som höjdpunkt på deras förberedelser inför den nya säsongen i Premier League ställs de alltså mot vårt MFF. Matchen spelas den 19 juli på Swedbank Stadion, avspark kl 19.00. Vi släpper biljetterna på ticnet.se kl 09.00 nu på fredag, den 1 juni. Du kan också köpa dina biljetter i MFF Shopen från kl 10.00 nu på fredag.

Varmt välkomna till sommarens kraftmätning mot Premier League.