På cykeltur till Trelleborg

Publicerad 07 augusti 2009

På lördag, den 8 augusti, möts Malmö FF och Trelleborgs FF på Vångavallen. Istället för den sedvanliga buss- eller bilfärden finns det ett gäng som tänker ta cykeln till Trelleborg. Häng med du också! Arrangörerna från ”MFF-familjen” samlas klockan 11.00 på Möllevångstorget.

Instruktioner för den intresserade: Kom redo med pumpade däck och lite färdkost. Klockan 11.15 avgår cykelkaravanen. Eftersom det finns en tid att passa så hinner man inte vänta in eftersläntrare, så kom i tid.

Färden är ungefär 35 km lång på cykelvägar och lågtrafikerade vägar. Det blir en vacker cykeltur genom Söderslätts landskap. Turen går från Malmö, genom Oxie, Arrie, Östra Grevie, Villie, Västra Tommarp och slutligen Trelleborg. Bor ni längs vägen så är det bara att ansluta när cyklisterna stormar förbi. För en bättre överblick av resvägen kan du kolla in kartan här—>.

”Väl framme i Trelleborg låser vi cyklarna och chillar lite i Östervångsparken utanför Vångavallen. Ni som inte cyklat får gärna dyka upp också. Efter matchen cyklar vi tillsammans hem till Malmö.”

Som sagt: 11.00 på Möllevångstorget. Framåt Malmö!