Över 8000 medlemmar i Malmö FF

Publicerad 21 april 2020 i Nyheter

Vi fortsätter att växa och blir större och starkare. Varje medlem räknas. Vi står som en.

Vi har gjort det igen, ännu ett mål är uppnått och tillsammans har vi gjort vi föreningen större och starkare. Idag är vi uppe i 8017 medlemmar i Malmö FF och nya medlemsförfrågningar fortsätter att trilla in. Det innebär att den historiska siffran fortsätter att öka.

Vi önskar alla nya medlemmar välkomna till Malmö FF. Tillsammans för vi vår stolta tradition vidare.

MFF är en förening som bygger på medlemskap och föreningsdemokrati. Därför behöver vi dig – för ett bättre Malmö FF. Din röst och ditt engagemang bidrar till att vår verksamhet utvecklas. Ju fler engagerade medlemmar vi är, desto starkare är föreningen. Det är när vi alla är tillsammans som vi får styrkan att nå nya framgångar. För det är i samspelet mellan oss, mellan förening och stad, mellan klubben och alla som bryr sig. Det är där vi hämtar styrkan som är källan till inspiration och glädje.

Är du redan medlem? Värva en vän, släkting eller arbetskamrat, vi är laget för alla.

Som medlem får du information om viktiga händelser först av alla. Du får också möjlighet till förtur vid stora biljettsläpp. Och varje år får du MFF:s årsbok där du kan läsa historien du själv varit med att skriva. Just nu är det många som ansöker om medlemskap i Malmö FF. Det kan innebära att det tar några dagar innan du får din faktura.

Bli medlem i Malmö FF och låt oss fortsätta stå starka i MFF-familjen.
Vi är Malmö FF. Tillsammans.

BLI MEDLEM

huvudpartners

officiella partners