Över 800 000 kronor till MFF i Gräsroten

Publicerad 14 november 2018 i Nyheter

MFF:s ungdomsverksamhet får bidrag på 804 000 kronor när Svenska Spel fördelar pengarna från årets upplaga av Gräsroten.

Det är för sjätte året i rad som Svenska Spel via Gräsroten delar ut över 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige. Kunderna fördelar pengarna själva genom att välja en till tre favoritföreningar.

– Malmö FF har traditionellt en stor och stark ungdomssida och pengarna från Gräsroten är ett mycket uppskattat tillskott till denna. Vårt fokus ligger i att ständigt förbättra den utvecklingsmiljö våra ungdomar befinner sig i. I år har det möjliggjort en större satsning på både internationellt utbyte och tekniska hjälpmedel i träning och match. Vi har också specifikt inlett en större satsning på att få ut idrottens och klubbens sunda värdegrund bland våra spelare, säger Per Ågren, sportchef ungdom Malmö FF.

– De nya pengarna kommer sannolikt innebära att vi inte bara kan fortsätta utan också med ännu mer resurser förstärka ovanstående arbete. Vi är väldigt tacksamma för detta!

Läs mer om hur du kan bidra här 

huvudpartners

officiella partners