Över 3000 medlemmar i Malmö FF och minst åtta bussar till Helsingborg!

Publicerad 04 maj 2002

Malmö FF:s medlemsantal har, från en låg nivå, ökat de senaste åren och närmar sig nu 3100. MFF Support meddelar att minst åtta bussar med supportrar åker organiserat till Helsingborg på tisdag.

Om intresset för fotboll och Malmö FF har ökat i Malmö kan man bara spekulera om, men helt klart är att fler engagerar sig och går på matcherna.

Det var inte många år sedan Malmö FF byggde en fotbollsarena som skulle klara de flesta matcherna i allsvenskan.

Igår kom nästan 7500 personer en fredag kväll till ett kylslaget och regntungt Malmö Stadion för att se Malmö FF mot en nykomling.

Sponsorerna stöttar Malmö FF som aldrig förr och många vill vara med och dra nytta av den dragningskraft som det ljusblå skölden har.

En större och trognare publik har också gett fler medlemmar. I dagarna passerar Malmö FF 3100 medlemmar och enkelheten att bara klicka på hemsidan för en intresseanmälan har varit en succé.

Även supporterantalet och souvenirförsäljningen ökar. Idag öppnades en souvenirbutik på Lilla Torg och MFF Supports butik vid Triangeln säljer som aldrig förr. Idag meddelade också MFF Supports att minst åtta bussar åker organiserat till Helsingborg på tisdag.

För er som fortfarande inte köpt biljetter så finns det enbart ståplats kvar och dessa kan man köpa på Fritidsförvaltningens biljettkontor på Malmö Stadion.

/Malmö FF