Över 120 000 kronor samlades in till Malmö FF Foundation

Publicerad 13 januari 2023 i Nyheter

Malmö FF:s julkalender har blivit en tradition. Mellan den 1 december till 24 december auktionerades unika MFF-paket ut på Tradera såväl 2022. Totalt samlades 123 089 kronor in till nystartade Malmö FF Foundation, pengar som nu går till föreningens välgörenhetsarbete.  

För sjätte året i rad anordnade Malmö FF en julkalender och december 2022 var inget undantag. Genom åren har pengarna donerats till föreningens samhällsengagemang och den här gången går pengarna oavkortat till nystartade Malmö FF Foundation.

Under 2023 och 2024 har Malmö FF Foundation valt att fokusera på psykisk hälsa kopplat till bättre beteende och näthat samt sport och fysisk hälsa för alla.

– Återigen har MFF:arna visat sitt ovärderliga engagemang för att hjälpa oss att hjälpa andra. Vi sätter ett stort värde i att göra skillnad där det behövs och det här ger oss en fantastisk start på vår viktiga verksamhet utanför fotbollsplanen. Nu börjar arbetet med att bygga en bättre framtid och ett varmare samhällsklimat, säger Anna Nordström Carlsson,  Marknadschef Malmö FF.

Tack till alla som har budat hem souvenirer och bidragit till insamlingen!

Vill du skänka ett bidrag?

Du kan enkelt swisha ditt bidrag via QR-koden på den här sidan. Allting hjälper. Stort eller smått. Du kan också skicka ett bidrag till kontonummer: 8214-9,904 735 980-8.

Malmö FF:s donationspolicy kan du läsa här.

huvudpartners

officiella partners